Loimuan kuukauden junioreiksi Harry Siror ja Artturi Moilanen

30.08.2021

JJK palkitsee pääyhteistyökumppaninsa Loimuan kanssa kesäkuukausina Loimuan kuukauden juniorin JJK:n eri ikäkausijoukkueista. Loimuan kuukauden juniori -palkinnon saajaksi kesäkuulta valittiin JJK:n 2013-syntyneiden joukkueessa pelaava Harry Siror ja heinäkuun junioriksi puolestaan JJK-12 joukkueen Artturi Moilanen!

Harrya ja Artturia olivat palkitsemassa viime perjantain JJK – FCV -paikalliskamppailussa Loimuan asiakkuuspäällikkö Lauri Penttinen sekä JJK Jyväskylä ry:n puheenjohtaja Tom Nevanpää.

 

Perustelut palkitsemisille kuuluivat seuraavasti:

”Harry on esimerkillinen ja iloinen puurtaja, joka harjoittelee aina keskittyneesti ja täysillä näyttäen muille esimerkkiä. Harry on kentällä se, joka juoksee ja taistelee joka pallosta aina loppuun asti.
Harry harjoittelee myös erittäin ahkerasti omalla ajallaan ja harjoittelun tulos näkyy kentällä.”

”Artturi on treeneissä erittäin aktiivisesti mukana ja lähes aina paikalla. Hän on antanut jo pitkään joka treenissä täydet ja on jättänyt kaiken kentälle sekä peleissä että treeneissä. Kapteeniainesta, osaa johtaa esimerkillään joukkuetta ja ottaa muut pelaajat huomioon sekä tarvittaessa neuvoa muita. Iso esimerkki muille pelaajille ja koko joukkueen toiminnalle. Kentällä vietetään useita tunteja päivittäin, mikä näkyy kehityksenä niin treeneissä kuin peleissäkin.”

Paljon onnea, Harry ja Artturi!

 

Kuva: Jussi Reinilä