Lisää omia kasvatteja edustukseen – tervetuloa Joona!

28.01.2014

JJK Joona ItkonenKettulauman edustusjoukkueen runko vahvistuu jälleen puhdasverisellä JJK-kasvatilla kun Joona Itkonen allekirjoitti tänään yksivuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa.

Joonan ura alkoi JJK-junioreissa jo Kortteliliigassa ja viime vuodet hän on kantanut isoa vastuuta A-nuorten puolustuksen herrana. 19-vuotias nuorukainen edustaa kaikkia modernin huipputopparin tunnusmerkkejä: yli 190-senttinen varsi, nopea ja erittäin hyvä pallollisessa pelissä. Vasenjalkaisuus tuo yhdistelmään vielä oman vivahteensa, joten kaiken kaikkiaan Joonan nousu edustusjoukkueeseen on erittäin tervetullut lisä Kettujen keskuspuolustukseen.

– Joonalla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja kaikki eväät päästä pitkälle. Vasureita ei koskaan ole liikaa ja nyt meillä on hyvä, positiivinen kilpailutilanne siihen topparinpaikalle, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja luonnehtii uusinta sopimuspelaajaansa.

Joonalle nousu edustusjoukkueen rinkiin on luonnollisesti iso juttu.

– Upea ja tunteikas asia nousta oman kasvattiseuransa, oman kotikaupunkinsa edustusjoukkueeseen. Tätä paitaa kannan ylpeydellä ja annan kaikkeni joukkueen eteen jokaisessa pelissä ja harjoituksessa, Joona kertoo.

Pitkänhuiskealla topparilla on selkeät kuviot tulevaan kauteen ja siihen valmistautumiseen.

– Lisää pelitilannekovuutta, paremmat ajoitukset pääpalloihin. Ja tietty omia vahvuuksia eli nopeutta ja pelinavaamista entistäkin paremmalla tasolle. Nyt alkaa todellinen työnteko ja tulokset lunastetaan sitten kesällä peleissä.

Tervetuloa JJK:n edustusjoukkueeseen Joona!

 

Mitä terveisiä Joona lähettää kannattajille? Mitä mies harrastaa vapaa-ajallaan? Lue lisää uusimman sopimuspelaajamme ajatuksia Joonan pelaajakortista.