Lisää hyviä uutisia – lisää hyviä pelaajia!

06.03.2014

JJK:n uudet sopimuspelaajat Aram Hasanzada ja Jarkko Kosunen

Jalkapallokausi lähestyy vauhdilla ja vauhdilla etenee myös JJK:n joukkueenrakennus. Jo aikaisemmin tällä viikolla julkaistujen sopimuspelaajien Tommi Karin ja Jordi Van Gelderenin seuraan liittyvät nyt vauhdikkaat nuorukaiset Aram Hasanzada ja Jarkko Kosunen.

Aram (s. 1994) ja Jarkko (s. 1993) olivat molemmat mukana voittamassa historiallista A-nuorten Suomen mestaruutta kaudella 2012 ja ovat jatkaneet menestyksekkäitä otteita JJK:n riveissä kultavuoden jälkeenkin. Keskikentän molemmilla laidoilla viihtyvä Aram tunnetaan taitavana tempokuljettajana ja pistääkin nopeudellaan sekä pallotaituruudellaan luun kurkkuun isommillekin puolustajille. Joutsassa jalkapallokasvatuksensa saanut Jarkko eli ”Jake” tahi ”Jakke” on taasen erittäin hyvän pelikäsityksen omaava, useimmiten ns. kymppipaikan tienoilla operoiva keskisektorin maestro.

– Fiilis on hyvä! Nyt kun on sopimus ansaittu lähdetään seuraavaksi ansaitsemaan pelipaikkaa ja taistelemaan joukkueen menestyksen eteen, hihkuvat nuorukaiset lähes yhteen ääneen tuoreet sopimuspaperit takataskuissaan.

Kaksikon sopimusten jälkeen JJK:lla on  19 sopimuspelaajaa.

Tervetuloa JJK:n edustusjoukkueeseen Aram ja Jarkko!

 

JJK Aram Hasanzada vauhdissa

Aram sai jo viime vuonna tililleen neljä esiintymistä Veikkausliigassa