Liigacup jatkuu perjantaina Turussa

23.01.2013

pallo_hallin_tekonurmellaJJK aloitti kauden 2013 Liigacupinsa viime viikon keskiviikkona Lahdessa. Kisapuiston tekonurmella vilposissa oloissa pelatun vauhdikkaan ja fyysisen ottelun päätteeksi pisteet jaettiin FC Lahden kanssa lopulta maalittomin numeroin. Ottelu oli molemmille vuoden ensimmäinen ja olosuhteisiin ja ajankohtaan nähden varsin hyvätasoinen.

 

Liigacup jatkuu Kettupaitojen osalta tulevana perjantaina Turussa – ja sisätiloissa -, kun vastaan asettuu TPS Javenture-Areenalla kello 15 alkaen.

 

Myös TPS aloitti omat ottelunsa viime viikolla. Paikallisvastus FC Inter näytti torstaina jo karkaavan Guy Gnabouyoun maalilla voittoon, kunnes Dennis Okaru tasoitti viimehetkillä loppulukemiksi 1-1.

 

JJK:n tavoin TPS:llakin on liigacupringissä mukana useita omia kasvatteja näyttöjä antamassa. JJK:n mukana on myös testimiehen statuksella kettufaneille varsin tuttu pelaaja – Anssi Virén. Vastaavasti myös TPS:lla on mukana kaksi vanhaa tuttua: kaudella 2010 raitapaidassa läpimurtonsa kohinalla tehnyt Roope Riski ja viimeiset kuusi kautta Salon Palloilijoissa pelannut Joonas Tursas osallistuvat Liigacupiin entisen seuransa riveissä.

 

Kettupaidoista varmuudella sivussa ovat vielä loukkaantuneiden kirjoissa olevat Antto Hilska ja Janne Saksela sekä Samu Nieminen, joka ei maanpuolustusvelvotteidensa takia pääse paikalle. Isänniltä taas Petteri Pennanen ja Jarkko Hurme ovat maajoukkueen mukana Thaimaassa.

 

 

Liigacup: TPS – JJK, perjantaina 25.1.2013 kello 15:00, Javenture-Areena, Turku 

 

 

 

 

lc_fclahti-jjk_kisapuisto_2013-01-16

    Liigacup korkattiin Lahdessa varsin raikkaissa olosuhteissa!