Leijonasankarit ja Poju paikalla Harjun stadionilla huomisessa JJK vs. VPS -ottelussa

08.06.2011

JJK - VPS 9.6. - Leijonasankarit paikalla Harjulla

Upean maailmanmestaruuden Suomelle taistelleet Leijonasankarit ovat huomenna mukana tukemassa JJK:ta Harjun stadionilla klo 18:30 pelattavassa Veikkausliigaottelussa VPS:aa vastaan. Maailmanmestareista paikalla nähdään ei enempää eikä vähempää kuin jyväskyläisyleisön suursuosikit, kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarkko Immonen, puolustuksen piinkova lukko Jyrki Välivaara sekä tuikitärkeää työtä taustalla tekevä fysioterapeutti Timo Vaittinen. Heidän seuraansa liittyy vahvan JJK-taustan omaava mies Pojan saunottamisen takaa eli kaikki myyntiennätykset murskannut Poju.

– Kyllä tuo maailmanmestaruus oli astetta kovempi juttu ja uskomaton asia koko Suomen urheilukansalle. Jakke kävi Jyväskylässä asuessaan ennenkin usein meidän peleissä, hienoa että saatiin heidät nytkin paikalle niin voidaan juhlistaa Leijonia Harjun upeissa jalkapallopuitteissa, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteaa iloisena.

Maailmanmestareita haastatellaan ottelun puoliajalla pääkatsomon edessä ja he toimivat samalla myös JJK:n julkkistulosvetovieraina illan ottelussa.

JJK – VPS torstaina 9.6. klo 18:30 Harjun stadionilla. Tervetuloa juhlimaan Leijonia ja nauttimaan samalla niin loistavasta kesäkelistä kuin JJK:n historiallisen kotivoittoputken jatkumisesta!