Lauantain kärkikamppailuun JJK – FC Inter myyty huima määrä lippuja, stadionin portit auki jo 1,5h ennen ottelun alkua

24.08.2011

Harju täyttyy!Tämän viikon lauantaina 27.8. on luvassa varsinainen herkkupäivä kun sarjakolmonen JJK kohtaa kultaisella kotikentällään Harjun stadionilla sarjan kakkospallia koristavan FC Interin. Alkuvihellys peliin puhalletaan helteisen kesäpäivän kunniaksi jo klo 16:00 ja normaalista poiketen myös stadionin portit avataan jo 1,5 tuntia ennen pelin alkua eli klo 14:30.

– Upea jalkapallopäivä luvassa katsoipa sitä miltä kantilta tahansa ja tämä näkyy myös ennakkolippujen myynnissä. Tähän keskiviikkoaamuun mennessä Inter-peliin oli myyty ennakkoon lähes yhtä paljon lippuja kuin kolmen viikon takaiseen HJK-kamppailuun, joten odotamme kyllä täysiä lehtereitä. Juha Föhr kollegoineenkin on luvannut aurinkoista keliä +25 asteen lämpötilalla, joten luvassa on kirjaimellisesti kuuma matsi, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen päivittää lipunmyynnin tilannetta.

JJK:n pelaajat ja markkinointiväki ovat myös läsnä Jyväskylän Kävelykadulla perjantaina ja lauantaina myymässä juhlalippuja peliin, tarkemmat aikataulut löytyvät JJK:n kotisivuilta huomenna torstaina.

Veikkausliigan kärkikamppailu JJK – FC Inter aurinkoisella Harjun stadionilla lauantaina 27.8. klo 16:00. Stadionin portit avataan klo 14:30. Ennakkoliput nyt myynnissä Jyväskylän Intersporteissa, Grand Star Caféssa, Matsi Barissa ja kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi. Tervetuloa!