Latikka, Szerovay ja Virtanen jatkavat kettupaidassa

11.11.2010
Latikka, Szerovay ja Virtanen jatkavat kettupaidassa

TuomasLatikka

MihalySzerovay

JaniVirtanen

JJK on solminut jatkosopimukset puolustaja Tuomas Latikan, maalivahti Mihaly Szerovayn ja keskikenttäpelaaja Jani Virtasen kanssa. Latikan sopimus on kolmivuotinen, Virtasen kaksivuotinen ja Szerovay haastaa Janne Korhosta maalin suulla 1+1 -vuotisella kontrahdilla.

Päävalmentaja Kari Martonen on kannattajienkin suosikkeihin lukeutuvan kolmikon jatkosopimuksista mielissään.

– Topi on erityisesti fyysisesti ja asenteellisesti hieno urheilija, jonka kehityksen suhteen olemme vasta alkutaipaleella. Hänestä on meille vielä moneksi vuodeksi paljon apua. Toivottavasti Topi saa alle ehjän talven, niin uskon että ensi kausi tulee olemaan hänelle erittäin hyvä.

– Jamppa taas osoitti loppukaudesta taitonsa ollen syöttäjänä lähes kaikissa meidän viimeisissä peleissä tekemissä maaleissa. Hän on erittäin taitava ja juonikas, joukkueelle hyökkäyssuuntaan erittäin tärkeä pelaaja. Vielä kun Jamppa laittaa itsensä talven aikana sellaiseen kuntoon, että pystyy auttamaan joukkuetta kentällä täydet 90 minuuttia.

– Misin sopimuksen taustaksi voi sanoa, että kaikilla huippujoukkueilla on kaksi vahvaa maalivahtia. Misi näytti viimeisen pelin esityksellään olevansa erittäin hyvä maalivahti myös henkisesti vaikeassa paikassa. Pitkälti sillä esityksellä hän teki jatkosopimuksen mahdolliseksi. Kilpailutilanne tuo hyvää virinää maalivahtiosastolle.

Nyt julkaistujen jatkosopimusten lisäksi JJK käy keskusteluja muidenkin viime kauden joukkueen pelaajien kanssa.

Joukkueen harjoituskausi käynnistyy 29. marraskuuta. Käytännössä koko kauden 2010 vammojen vuoksi missanneita Touko Tumantoa ja Antto Tapanista Martonen odottelee täyteen harjoitusvahvuuteen vuodenvaihteen tienoilla.