Latikka harmitteli tappiota ja kiitteli pelaajiaan

03.02.2012

JJK:n edustusjoukkue kärsi huikeasta viime hetkien loppukiristä huolimatta tappion Happeen edustukselle illan ensimmäisessä esiotteluna pelatussa käsipallo-ottelussa lukemin 5-6.

 

JJK:n maalintekijöinä kunnostautuivat nurmellakin maaleja tehtailemaan tottuneet Eero Markkanen kolmen ja Babatunde Wusu kahden maalin verran. Puoliajan mieheen pelanneet Janne Korhonen ja Ville Viljala esittivät molemmat tukun loistavia torjuntoja, mutta sekään ei auttanut.

 

Valmentaja Tuomas Latikka olikin ottelun jälkeen ymmärrettävästi pettynyt.

 

– Ei mitään selityksiä, tämä sai sanaisen arkun tyhjäksi. Nyt kävi näin, Latikka harmitteli.

 

– Vähän jopa yllätyin, miten kurinalaisesti saatiin noudatettua meidän taktiikkaa, jätkät suoriutuivat mielestäni oikein hyvin. Otankin tappion kyllä ihan omaan piikkiini, Topi totesi.

 

– Oli kuitenkin hienoa nähdä miten jätkät syttyivät peliin. Takana on pitkä päivä ja rankka viikko ja silti kaikki jaksoivat painaa – se on aina hyvä merkki urheilijassa, väsyneenäkin jaksaa syttyä kun pelaamaan aletaan. Suuret kiitokset joka jätkälle siitä, Latikka jakoi kehuja pelaajilleen.

 

B-junioreissa JJK Happeeta vahvempi

 

Toisena esiotteluna nähtiin JJK:n ja Happeen b-junioreiden välinen taisto.

 

Ensimmäistä vielä vauhdikkaammassa ottelussa JJK ehti pariin kertaan karata jo useammankin maalin johtoasemaan. Happeen loppukiri ei kuitenkaan riittänyt ja lopputulos oli JJK:lle 9-6.

 

TM