Lasten Supertouhula Jyväskylässä helatorstaina 17.5.!

11.05.2012

Supertouhulassa lapset liikkuvat perheensä ja huippu-urheilijoiden kanssa!

 

Tapahtumassa on ohjattuja toimintapisteitä, joissa kouluikäiset ja pienemmätkin pääsevät kokeilemaan ja opettelemaan lajitaitoja. Hipposhallissa myös omatoimisia liikuntarasteja, joissa perheen pienemmätkin voivat vanhempiensa kanssa pelata tai kokeilla liikuntataitojaan ja erilaisia liikuntavälineitä. Menossa mukana Kirittäret, JJK, Jyväskylän Kenttäurheilijat sekä Keski-Suomen Liikunta Ry.

 

Pesismaailmassa opetellaan lyömään, heitetään tarkkuutta, kopitellaan Kirittärien kanssa.

Futismaailmassa pääset mittaamaan laukauksesi voimakkuutta ja tarkkuutta sekä voit pelata pienpelejä JJK:n pelaajien kanssa ilmalaitaisella kentällä.

Yleisurheilumaailmassa testaat nopeutesi kelloa tai kaveriasi vastaan, opit juoksun tekniikkaa tai aitajuoksua suomen huipuilta ja pääset selville pituushypyn tai seiväshypyn saloista.

 

 

Osallistumismaksu 5,00 € / henkilö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Vanhempien S-Etukortilla tai Keskisuomalaisen kestotilaajaedulla yksi lapsi ilmaiseksi.

 

 

 

Aikataulu

klo 11.00 – 14.30 ovet ja lipunmyynti auki

klo 11.30, 12.30 ja 13.30 Urheilijoiden taistot – huiput järjestävistä seuroista haastetaan kisailuun toistensa lajeissa.

klo 12.00 Ratastartti 200 m:n radalla.

 

 

HUOM!

Vaikka Supertouhulassa on ohjattuja toimintapisteitä, se ei ole päivähoitopaikka. Sinne ei voi jättää lapsia ilman aikuista valvojaa. Jokainen lapsi on siis Supertouhulassa omien vanhempiensa tai vastaavien kaitsemana ja vastuulla.

 

Päälle liikunnan mahdollistavat vaatteet ja sisäliikuntajalkineetkin suotavat. Ulkojalkineilla emme Hipposhallissa tapahtumassa liiku.

 

 

 

Lisätietoja tapahtumasta:

 

Jyrki Saarela

Aikuisliikunnan kehittäjä

Keski-Suomen Liikunta ry

Rautpohjankatu 10

40100 Jyväskylä

p. 045-650 3771

www.kesli.fi

jyrki.saarela@kesli.fi