Lahtinen siirtyy Tampereelle

13.11.2010
Lahtinen siirtyy Tampereelle MikaLahtinen

Hyökkääjä Mika Lahtinen, 25, jättää Jyväskylän kolmen JJK-kauden jälkeen ja palaa kotikaupunkiinsa Tampereelle. Lahtinen on solminut kaksivuotisen sopimuksen Tampere Unitedin kanssa. JJK haluaa kiittää Lahtista palveluksistaan.

– Lada tuli meille nostamaan JJK:n liigaan ja oli tärkeä lenkki tavoitteen toteutumisessa. Hän iski JJK:n liigahistorian ensimmäisen maalin, sekä teki ratkaisevat maalit niin viime kauden liigakarsinnassa KPV:a vastaan kuin tämän kauden huipputärkeässä loppukierrosten vierasottelussa AC Oulua vastaan, toimitusjohtaja Joni Vesalainen huomauttaa.

Lahtinen teki JJK:lle kolmen kauden aikana kaikkiaan 18 maalia, joista 11 Veikkausliigassa. Lahtisen kanssa käytiin neuvotteluja myös ensi kaudesta, mutta lopulta miehen veri veti takaisin Hämeeseen.

– Lada on poikkeuksellisen tunteellinen ja seuralojaali pelaaja, joka joutui tällä kaudella ikävästi sylkukupin rooliin julkisuudessa. JJK muistaa kuitenkin vain sen ison työn, jonka Lada on tehnyt seuran hyväksi: kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon. Ymmärrän hyvin, että mies haluaa palata takaisin kotiin, Vesalainen sanoo.