Lahtinen pyytää anteeksi kannattajilta

27.08.2010
Lahtinen pyytää anteeksi kannattajilta

JJK:n hyökkääjä Mika Lahtinen pyytää JJK:n kannattajilta anteeksi Lahti-ottelun lopussa tapahtunutta tunteenpurkaustaan.

– Siinä tuli omasta kannattajakatsomosta meidän hyökkäyksen jälkeen jotain huutelua. Itsellä oli tunteet pinnassa kuten pelitilanteessa on, tuli sitten reagoitua typerästi ja näytettyä keskisormea kannattajakatsomoon. Se oli erittäin sopimattomasti tehty ja olen todella pahoillani, Lahtinen sanoo.

Tunteet ovat tiukassa paikassa pinnalla niin kentällä kuin katsomossa, eikä Lahtinen halua piiloutua selitysten taakse.

– Pitäisi pystyä kontrolloimaan tunteita paremmin.

Itse ottelussa JJK meni Tommi Karin rankkarimaalilla johtoon kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta vierailijat tasoittivat heti seuraavasta hyökkäyksestä. Tasoitusmaalin aiheuttamasta pettymyksestä huolimatta Lahtinen pitää tasapeliä lopulta hyvänä tuloksena.

– Oltiin aika pahasti alakynnessä toisella jaksolla ja Lahdella oli aika paljon paikkoja. Tämä oli taistelupiste meiltä, oli aika paljon loukkaantumisia ja Hyyrynen vielä pelikiellon vuoksi poissa. Tulokseen pitää kyllä olla ihan tyytyväinen. Tietenkin johtomaalin jälkeen pitäisi pystyä pelaamaan tiiviisti ja järkevästi, annettiin Lahdelle liian helposti tilaisuus kuitata maali.

Seuraavan kerran JJK pelaa vasta runsaan kahden viikon kuluttua. Lahtinen myöntää, että tauko tulee hyvään saumaan.

– Osa ehjistäkin pelaajista oli maanantain pelin jäljiltä vielä aika väsyneitä. Todella hyvään saumaan tulee tauko, saa itse kukin fyysisen levon lisäksi vähän ladattua akkuja henkiselläkin puolella, Lada sanoo.

MikaLahtinen