Lahdessa vastassa Reipas

09.03.2024

Kettubussin nokka on käännetty tänä aamuna kohti etelää. Brian Pagen miehistö reissaa Lahden Kisapuiston tekonurmelle Reippaan vieraaksi, missä se pääsee korkkaamaan ulkokentät tämän kevään osalta 🌞

Kakkosen A-lohkossa pelaavat Tommi Kautosen luotsaamat oranssi-mustaraitaiset viirupaidat ylsivät viime kauden päätteeksi aina Ykkösen nousukarsintoihin saakka.

Lauantain harjoitusottelu on niin sanottu vastavierailu, sillä joukkueet kohtasivat toisensa kolme viikkoa sitten Vehkahallissa. Kettupaidat veivät tuon kamppailun lukemin 1-0 Sherman Osson aikaisella maalilla.

Reipas on pelannut pre-seasonilla harjoitusottelut, joissa TamU, MyPa sekä HJS ovat kukistuneet kaikki helpohkosti. Maaleja lahtelaismiehistö on nakutellut reilusti, mutta jätettiin nollille JJK:n vieraana, missä se kärsi myös ensimmäisen tappionsa.

JJK:lle kamppailu on talven viides. Ensimmäisessä kahdessa matsissa se taipui OLS:lle 0-2 ja JIPPO:lle 2-1. Reipas kaatui 1-0 ja FCV:n kanssa päädyttiin lopulta maalittomaan tasapeliin.

Kettupaitoja piinannut sairasteluaalto näyttäisi olevan pikkuhiljaa selätetty ja liikkeelle on saatu hyvä nippu pelaajia.

Ottelun mahdollisesta striimistä ei ole tietoa, mutta futishan on parasta paikan päällä! 😊

9.3.24
Reipas – JJK
klo 13:15
Lahden Kisapuisto, tn1

📸 Mikko Kalavainen / fotomikko