Lähde mukaan JJK Jyväskylä ry:n toimintaan!

08.03.2019


JJK Jyväskylä ry kutsuu Harjun stadionilla maanantaina 11.3.2019 klo 18 järjestettävään tilaisuuteen kaikki, jotka ovat halukkaita lähtemään mukaan seuran toimintaan jonkinlaisessa roolissa aina tapahtumien järjestelyistä, makkaranmyynnistä, tulospalvelusta ja järjestyksenvalvonnasta seuran taustalla toimimiseen.

Osaatko keittää kahvia? Oletko aina halunnut olla kuuluttajana jalkapallopelissä? Osaatko auttaa ottelutapahtumien kehittämisessä ja/tai olla mukana toteuttamassa niitä? Apu on tarpeen aina perinteisistä telttojen pystytystalkoista, markkinoinnin ideointiin, toteuttamiseen ja jakamiseen, jalkapallohenkisten kumppaneiden löytämiseen ym. Suuri osa tehtävistä ei vaadi mitään erityisosaamista vaan halu ja into olla mukana jyväskyläläisen kettuperheen toiminnassa riittää.

Mikäli et pääse paikalle tilaisuuteen, laitathan viestiä jjk(at)jjk.fi ja kerro minkälaisissa tehtävissä olisit kiinnostunut auttamaan. Jaathan tätä postausta myös muille kiinnostuneille.

P.S. Ensi viikolla vahvistetaan tulevan kauden sarjaohjelma ja sen verran voimme vinkata, että ensi kesänä kiivetään taas katsomoon Harjun