Laakkonen jatkaa JJK-kumppanina – Opel uudeksi automerkiksi

21.02.2014

JJK ja Laakkonen jatkavat yhteistyötä - Opel automerkiksi

Veljekset Laakkonen ja JJK ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen jonka kautta Laakkosen myymät Opel-autot hoitavat jatkossa JJK:n liikkumistarpeita.

– JJK on Keski-Suomen suurin palloiluseura ja tekee hyvää työtä niin edustusjoukkueessa kuin junioripuolellakin. Me haluamme olla mukana tukemassa seuraa jatkossakin, Laakkosen Jyväskylän autotalon johtaja Harri Pasanen kertoo iloisena.

JJK:lle ja Laakkoselle on kertynyt yhteisiä kilometrejä jo melkein vuosikymmenen verran. JJK:n toimitusjohtaja Petro Punna onkin yhtä lailla iloinen pitkäaikaisen ja tärkeän yhteistyökumppanuuden jatkumisesta.

– Veljekset Laakkonen on meille erittäin tärkeä yhteistyökumppani ja nyt tehdyn uuden sopimuksen voimin pääsemme jatkamaan yhteistä taivaltamme, Petro kommentoi.

– Opel tarjoaa JJK:lle erittäin hyvät ja laadukkaat autot kustannustehokkaaseen hintaan. Laajasta mallistosta löytyi ongelmitta juuri sopivanlainen malli jokaiseen tarpeeseen, Punna kehuu Opelin valikoimaa.

Edustusjoukkueessa näkymisen lisäksi Laakkonen ja Opel ovat vahvasti mukana myös junioritoiminnassa. Käytännön tasolla tämä näkyy mm. yhteisenä myyntiyhteistyönä, jossa JJK Juniorit ry ansaitsee tuntuvan tukisumman jokaisesta JJK-perheeseen hankitusta uudesta Opel-henkilöautosta.

JJK kiittää Laakkosta pitkäaikaisesta yhteistyöstä ja toivottaa myös Opelin mukaan JJK-perheeseen!

JJK-pelaajat Hilska ja Taylor tutustuivat Laakkosella Opel-autoihin

JJK-pelaajat Robert Taylor ja Antto Hilska tutustuivat Opel-mallistoon – ”Kyllä mahtuu varustekassit mukaan!”