Kuukauden Nordean JJK-perhe palkittu

06.08.2016

2016-08-03_jjk-fcjazz_0003

FC Jazz-ottelussa palkittiin jälleen yksi sitoutunut futisperhe.

JJK:n ja myös Palloliiton yhteistyökumppani Nordea haluaa muistaa futisarjen sankareita, jotka usein jäävät vähemmälle huomiolle. Niinpä JJK:n edustusjoukkeen otteluissa palkitaan kauden aikana joka kuukausi Nordean JJK-perhe. Näin halutaan kiittä perheitä, jotka ovat aivam erityisen suurella kettusydämellä toiminnassa mukana!

Tällä kertaa palkittiin Ervastien perhe.

Ervastit ovat aktiivinen JJK-perhe kolmen pelaavan pojan, seurassa monessa roolissa toimivan isän, huolehtivan Tytti-äidin ja kannustavan Lotta-pikkusiskon kokoonpanolla. Perheen viettämät lukemattomat tunnit jalkapallon parissa ovat suuri panos JJK:lle ja yhteispeli jotain, jonka voisi siirtää kaikkien perheiden pelitapaan.

Pojat Roope, Rasmus ja Vili ovat reiluja joukkuekavereita ja malleja siitä, kuinka esimerkillinen harjoittelu tuottaa hyviä tuloksia.

Oskari-isä on JJK Juniorien hallituksen jäsen ja miesten edustusjoukkueen lääkäri. Hän toimi myös usean vuoden ajan valmentajana 01 -ikäluokassa sen käynnistämisestä lähtien. Pelaajien häneltä saamat kannustukset omaan vastuunottoon ja loppuun asti yrittämiseen ovatkin saaneet iskostettua monelle sinnikkään asenteen kentälle ja harjoitteluun.

Kiitos panoksistanne – ne auttavat pääsemään eteenpäin myös pelikenttien ulkopuolella!”

Sydämelliset onnittelut ja kiitokset Ervasteille!