KuPS-JJK: Kauden avausvihellys lähestyy!

15.04.2012

Kauden 2012 Veikkausliigan ensimmäisen ottelun aloitusvihellykseen on enää alle kolme tuntia aikaa! JJK aloittaa liigataipaleensa vieraspelillä Kuopion Palloseuraa vastaan. Kettupaitojen päävalmentaja Kari Martonen lupaa suojattiensa olevan valmiina alkavaan kauteen.

 

– Vaikea tarkalleen sanoa, millainen KuPS sieltä tulee vastaan. He ovat hankkineet muutamia vahvistuksia sen jälkeen, kun viimeksi pelasimme heitä vastaan (JJK:n 3-1-voitto Liigacupissa helmikuussa) – nähtäväksi jää, miten hyvin he ovat nyt päässeet joukkueeseen sisään, Martonen miettii.

 

– Kyllähän KuPS sytyttää aina – ja myös kaudenavaus sytyttää aina. Luvassa on varmasti taistelevaa, värikästä peliä.

 

– Mutta me ollaan valmiita!, Martonen lupaa.

 

 

Reintam jälleen mukana kokoonpanossa

 

JJK:n kauden ensimmäinen avauskokoonpano ei tuota suuria yllätyksiä. Pitkäaikaistoipilas Tuomas Latikan lisäksi Eero Korte on vielä jalkavamman jäljiltä sivussa, mutta toipilaana myös ollut Mikk Reintam on jo mukana kokoonpanossa aloittaen kuitenkin penkin puolelta.

 

 

JJK:n alustava avauskokoonpano tänään:

 

Janne Korhonen, Samu Nieminen, Juha Pasoja, Jukka-Pekka Tuomanen, Mikko Innanen, Mikko Manninen, Tamás Gruborovics, Antto Tapaninen, Antto Hilska, Janne Turpeenniemi, Jani Virtanen.

 

Vaihtopelaajat: Ville Viljala, Mikk Reintam, Topi Järvinen, Niko Markkula, Lasse Linjala, Babatunde Wusu, Patrick Poutiainen.

 

 

TM