Kotipelit käyntiin 4-1-voitolla FC Lahti Akatemiasta – myös nuoret voitokkaita

30.01.2016

jjk-fc-lahti-akatemia-vehkahalli-20160130

JJK sai vuoden ensimmäisessä kotiottelussa vieraakseen Kakkosessa pelaavan FC Lahti Akatemian ja otti selkeän 4-1-voiton.

Kotijoukkue meni vajaan puolen tunnin kohdalla johtoon, kun pallo painui verkkoon lahtelaisen omista pelaajista. Hetkeä myöhemmin testissä ollut Toni Tahvanainen tuplasi johdon Samu Suoraniemen mainiosta esityöstä. JJK hallitsi avaupuoliaikaa ja 2-0-taukolukemat olivatkin ansaitut.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue pääsi paremmin peliin mukaan ja saikin kavennettua tilanteeksi 2-1, kun tunnin verran oli pelattu. Ketupaidat sinetöivät loppulukemiksi kuitenkin 4-1, kun Settyslas Loutelamio ja Topi Järvinen viimeistelivät komeat osumat loppuhetkellä jo väsyneiden vieraidensa kustannuksella.

Karsinnat voittoisasti käyntiin

Myös A- ja B-nuoret saivat hienot startit SM-karsintoihinsa, sillä molemmat ottivat täydet pisteet sarja-avauksistaan.

A-junnut hakivat Hämeenlinnasta Haka/HJS-yj:sta 1-2-vierasvoiton Mikko Ala-Porkkusen ja Tuomas Koppelomäen maaleilla, B-nuoret taas nousivat Vehkahallissa komeaan kotivoittoon FF Jarosta. Vieraat menivät alkuhetkillä 0-1-johtoon, mutta Kettupaidat keräsivät itsensä ja ottivat lopulta 4-2-voiton – maalintekijöinä Sami Nissinen, Petteri Åström, Vertti Lepo ja Gentrit Kovaqi rangaistuspotkusta.

JJK - FC Lahti Akatemia 4-1 (2-0)