Korhonen jatkaa ainakin kauden 2014 – myös Särkälle jatkoa!

02.11.2012

kapteeni_korhonen

JJK-maali on huippuvarmoissa käsissä jatkossakin, sillä kuluvan kauden kipparoineen maalivahti Janne Korhosen sopimus jatkuu myös kaudelle 2014!

 

Varmaotteinen Korhonen on JJK:n kasvatti, joka lähti kaudeksi 1999 MyPan riveihin nousten siellä suomalaisen jalkapalloyleisön tietoisuuteen eräänä Veikkausliigan ehdottomista eliittipelaajista.

 

Hakan kautta kesken kauden 2010 paluun kotikonnuilleen tehnyt Korhonen kuului kauden 2011 pronssimitalien takuumiehiin ja oli myös päättyneellä kaudella eräs tärkeimmistä pelaajista. Huikealla 278 ottelun liigakokemuksellaan Korhonen tuokin kokemusta ja näkymystä paitsi kentälle, myös pukukoppiin.

 

– Janne on loistava, kokenut ja erittäin luotettava pelaaja ja joukkueen kapteenina todella iso ja tärkeä osa joukkuetta. Kuluneen kahden kauden aikana Janne on pelannut yhtä vaille kaikki ottelut – jo se kertoo paljon, sanoo toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

 

Joukkue kapteenin johdolla viettää parhaillaan ansaittua kesälomaansa ja palaa tositoimiin jälleen joulukuun alussa.

 

 

Jori Särkälle kahden vuoden jatko

 

Myös JJK-maalivahtien valmennus on jatkossakin vakaissa käsissä, kun kokenut ja valtakunnallisesti arvostettu maalivahtivalmenja Jori Särkkä raapusti nimensä kahden vuoden jatkopahviin.

 

Särkän toimenkuvaan kuuluu kuluvan kauden tapaan sekä edustuksen että A- ja B-juniorien maalivahtien valmennus sekä nuoremmille junioreille vedettävät maalivahtitallit. Uutena osa-alueena Särkkä vastaa tulevan kauden aikana myös JyPK:n naisten ja B-nuorten maalivahtien valmennuksesta.