Korhonen iloitsee pelien alkamisesta

16.01.2013

Korhonen_Uhlsport_2

 

 

Vuoden 2013 Liigacup alkaa keskiviikkona, kun FC Lahti ja JJK kohtaavat kello 18:00 alkaen Kisapuiston tekonurmella. JJK:n kapteeni Janne Korhonen ottaa alkavan Liigacupin vastaan hyvillä mielin.

 

– Hienoa, kun pelit taas alkavat! Onhan se kiva lisä harjoitteluun. Päästään vähän myös katsomaan, missä mennään suhteessa muihin.

 

Korhonen vartioi JJK-maalia viime kaudella kaikissa otteluissa lukuunottamatta päätöskierrosta, joka jäi väliin edellisessä ottelussa Myllykoskella tulleeen niskavamman takia. Vaiva on piti konkarin sivussa myös joulukuun harjoituksista, mutta nyt Korhonen on palannut harjoitusvahvuuteen ja valmistautuu liigan alkuun – jo kuudettatoista kertaa. Kettuvahdin mukaan meininki treeneisssä on ollut hyvä.

 

– Positiivista energiaa! Joukkue tuntuu tiiviimmältä kuin vuosi sitten. Tekemisen laatu on mielestäni parempi kuin aiemmin.

 

Juha Pasoja ja fysio Antti Luhta ovat liittyneet mukaan valmennustiimiin päävalmentaja Kari Martosen ja maalivahtivalmentaja Jori Särkän lisäksi ja Korhonen sanoo valmennusryhmän muutosten näkyvän pelaajille heti.

 

– Uuden porukan toiminta on kyllä alusta asti tuntunut todella selkeälle – ja nyt on lisää silmiä tarkkailemassa menoa treeneissä. Pasosta on kakkosvalmentajana varmasti Martsille todella suuri apu, toteaa Korhonen.

 

– Myös se on todella hienoa, että Lude on nyt aina treeneissä paikalla. Nekin pelaajat, jotka ovat toipumassa loukkaantumisista eivätkä vielä pysty täysipainoisesti olemaan muiden mukana, ovat treeneissä jatkuvasti hyvissä käsissä.

 

Pasoja lopetti omat pelinsä viime syksyyn ja Pason lopettaminen vei JJK:n puolustuspäästä 224 ottelun verran liigakokemusta.

 

– Joukkueemme on suhteellisen nuori, joten Pason vankasta kokemuksesta on pelaajille varmasti paljon apua. Puolustuksessa on nyt tietenkin melkoisen suuret saappat täytettävänä, tuumaa Korhonen.

 

Huolissaan kokenut veräjänvartija ei kuitenkaan ole vaan uskoo, että talven huolellinen treenaaminen tuottaa tulosta.

 

– Olemme ehtineet jo nyt tammikuun aikana ehtineet alkaa paneutua puolustuspelaamiseen varsin hyvin. Tekemistä toki riittää vielä, mutta onneksi liigan alkuun on vielä aikaakin!

 

 

Liigacup: FC Lahti – JJK, 16.1.2013, Kisapuiston tekonurmi, Lahti