KOMIA-turnaus käyntiin tänään – JJK tositoimissa huomenna

08.02.2012

Kolmatta kertaa Seinäjoella järjestettävä KOMIA-turnaus alkaa tänään, kun paikallinen ylpeys SJK ja hallitseva tuplamestari HJK iskevät yhteen Wallsport Areenalla kello 19.00. Illan ottelussa saatetaan nähdä kentällä useampikin ex-kettupaita, kun vielä viime kaudella JJK:ta edustanut Touko Tumanto teki vastikään sopimuksen tulevaksi kaudeksi Ykköseen nousseen SJK:n kanssa ja liittyi näin seinäjokelaisryhmässä jo aiemmin pelanneiden Christian Sundin ja Matti Lähitien seuraan. Vastapuolella taas JJK-kasvatti Timi Lahti luutii HJK:n takalinjoilla.

 

Ensimmäistä kertaa turnaukseen osallistuva JJK aloittaa oman urakkansa huomenna, kun vastaan asettuu moninkertainen Viron mestari FC Flora. Muut turnauksen joukkueet ovat ruotsalaiset Örebro SK  ja Djurgården IF sekä Mixu Paatelaisen luotsaama Suomi XI-maajoukkue. JJK pelaa lisäksi lauantaina VPS:aa vastaan kauden toisen liigacup-ottelunsa.

 

 

 

Hienoa päästä mukaan”

 

Kettuleirissä valmentaja Jori Särkkä odottaa turnausta mielenkiinnolla.

 

– Positiivista tietenkin, että meidät on kutsuttu mukaan. On myös hienoa päästä pelaamaan ja treenaamaan Seinäjoen aivan erinomaisiin olosuhteisiin, Särkkä kiittelee.

 

– Meille tämä on tavallaan myös eräänlainen minileiri. Ollaan kolme päivää Seinäjoella, siinä on kaksi haastavaa peliä ja harjoitukset. Vietetään aikaa yhdessä joukkueena, tämä sopii oikein hyvin juuri tähän vaiheeseen kautta, Särkkä toteaa.

 

Minileiri alkaa huomenna, kun kettulauma suuntaa aamulla bussinkeulan kohti Pohjanmaan lakeuksia. Iltapäivällä vastaan asettuu virolainen FC Flora.

 

– Kansainvälinen peli – ei niitä koskaan ole liikaa. Meillä on nyt mukana myös kaksi testimiestä (laitapuolustajat Janne Turpeenniemi ja Vaughn Miller) ja FC Flora on oikein hyvä vastustaja päästä testaamaan heitä myös pelikentällä. Päästään katsomaan, miten treeneissä nähdyt asiat näkyvät käytännössä oikeassa pelissä.

 

– Muutoin lähdemme tähänkin otteluun kuten aina – keskitymme omaan peliimme ja siihen, että pystytään myös kentällä toteuttamaan sitä suunnitelmaa, joka meillä pelistä on, Särkkä linjaa.

 

 

Turnauksen ohjelma: 

 

Keskiviikko 8.2.
19.00 HJK – SJK

Torstai 9.2.
15.30 FC Flora – JJK
17.45 Djurgården IF – Suomi XI
20.00 Örebro SK – HJK

Perjantai 10.2.
17.00 SJK – Örebro SK
19.15 Suomi XI – FC Flora

Lauantai 11.2.
14.00 HJK – Djurgården IF
16.30 JJK – VPS (Liigacup)

Sunnuntai 12.2.
10.00 FC Flora – SJK
12.00 Örebro SK – Suomi XI

 

 

HUOM! Kaikki turnauksen ottelut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä netistä!

Lisätietoja osoitteesta http://komia.anviawebcasting.com/komia-etusivu

 

 

TM