Kohti FF Jaro-ottelua: tiistaina kenraaliharjoitus Rejlersiä vastaan

12.06.2013

alkulammot_vs_rejlers_2013-06-11

 

 

Pieni maaottelutauko on ohi ja liigaottelut ovat jälleen pyörähtämässä käyntiin täyden kierroksen voimin torstaina. Viime viikolla lyhyttä kesälomaa viettänyt JJK on jäleen kuluvalla viikolla uurtanut treenikentällä tauon ja sitä edeltäneen avausliigavoiton siivittämän innon ja energian voimin.

 

JJK valmistautui torstaiseen FF Jaro-kohtaamiseensa tiistai-iltaisena kenraaliharjoituksenaan tiukka matsi yhteistyökumppani Rejlersiä vastaan. Hyvähenkisessä ja vauhdikkaassa ottelussa nähtiin tilanteita molemmissa päissä, mutta lopulta maalit jäivät varsinaisella peliajalla vähiin ja ratkaisua haettiin rangaistuspotkuilla.

 

Ensimmäistä jaksoa hallitsi vierasjoukkueena pelannut JJK. Kettupaidat loivat myös hyvän tukun maalipaikkoja, mutta Rejlers-vahtien loistopelastukset nollasivat kuitenkin kaikki yritykset – niin kärkkäästi maalia hakeneiden hyökkääjien Janne Korhosen ja Ville Viljalan kuin ensituntumaa peliviheriöön loukkaantumisensa jälkeen hakeneen laitamies Eero Markkasenkin kokeilut.

 

 

markkanen_vs_rejlers_2013-06-11

    Täysillä kohti maalia!

 

 

Toisessa päässä kettumaalia vartioinut Jordi van Gelderen sai puolestaan olla melkoisen rauhassa – JJK-puolustus viimeistään rautaisen toppariparin Robert TaylorJani Virtanen johdolla hoiteli hommansa mallikkaasti. Joukkojaan kipparoineelta toppari-Virtaselta nähtiin myös muutama varsin maaginen nousu, jotka nekin kuitenkin Rejlers-muuri sai lopulta stopattua.

 

Toisella jaksolla isäntäjoukkue Rejlers pääsi vahvemmin peliin mukaan ja JJK:n maalille tullut Topi Järvinen pääsi esittelemään torjuntataitojaan useammankin kerran. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin kuitenkin toisessa päässä: täynnä intoa kentällä kirmannut Markkanen nousi kulmapotkutilanteen jälkeisessä maalinedussumpussa täysin suvereenisti omiin korkeuksiinsa ja puski pallon vastustamattomasti verkon perukoille.

 

JJK:n johto ei kuitenkaan kestänyt ottelun dramaattisia loppuhetkiä ja lopullista ratkaisua haettiinkin rangaistuspotkukisassa. Siinä isäntien insinöörimäinen tarkkuus vei lopulta voiton ja niinpä lopputulokseksi kirjattiinkin lopulta pilkkujen jälkeen Rejlersin 5-3-voitto!

 

 

 voittajien_on_helppo_hymyilla_2013-06-11

     Voittajien on helppo hymyillä!

 

 

Seuraava askel kohti Pietarsaaressa pelattavaa FF Jaro-ottelua on reservijoukkue Villikettujen paikallisottelu, jossa vastaan asettuu JPS – ja kentällä saatetaan nähdä jälleen kovia vahvistuksia edustuksesta! Ottelu alkaa Vaajakoskella kello 19:00.

 

 

Miesten Kolmosen 7. kierroksen ottelu FC Villiketut – JPS, keskiviikkona 12.6. kello 19:00, Vaajakosken liikuntapuisto

 

Veikkausliigan 12. kierroksen ottelu FF Jaro – JJK, torstaina 13.6. kello 18:30, Pietarsaaren keskuskenttä