Kevään mittaan Suomen cupia ja treenipelejä – sunnuntain ottelu aikaistunut

03.03.2015

2014-04-16_jjk-tps_0004-2

Sunnuntaisen Suomen cupin startin alkamisaika muuttui pykälällä varhaisempaan: ottelu PK-37:n vieraana alkaa Kuopion keskuskentällä jo kello 17:30.

Myös neljännen kierroksen otteluparit on arvottu ja PK-37-JJK-parin voittaja saa seuraavaksi vastaansa Jipon. Neljännellä kierroksella alemmalla sarjatasolla pelaavalla on kotiotteluetu eli mikäli JJK selvittää sunnuntaina tiensä jatkoon, on seuraavaksi vuorossa vierasmatka Joensuuhun. Neljännen kierroksen ottelut pelataan myös maaliskuun aikana.

Harjun Poikien bussi starttaa myös tulevana sunnuntaina matkaan kohti Kuopiota. Ilmoittautuneita on jo runsaasti, mutta vielä on myös tilaa eli jos mielit cup-reissulle mukaan, ilmoittaudu osoitteeseen matkat@harjunpojat.fi! Ottelun alkamisajan muutos aikaistaa jonkin verran myös fanibussin lähtöä – tiedotamme uuden lähtöajan heti, kun se selviää.

Kevään harjoitusotteluita

Suomen cupin lisäksi JJK:lla on kevään ohjelmistossa vielä myös harjoitusotteluita. Toistaiseksi varmistuneet kolme ottelua pelataan kaikki Jyväskylässä: JJK:n vieraaksi saapuvat sekä Veikkausliigaan noussut Ilves että Ykkösen paikan saanut MP.

Myös paikallisvastus FC Vaajakosken kanssa on luvassa vielä toinen kohtaaminen JJK:lle voitokkaan Vehkahallin avajaisottelun lisäksi.

Ilves- ja FCV-ottelut pelataan Vehkalammen hallissa, mutta huhtikuun puolivälin jälkeen pelattava MP-ottelu on tarkoitus pelata jo ulkosalla Viitaniemessä.

Harjoitusottelut:

JJK – Ilves, perjantai 27.3. klo 14, Vehkalammen halli

JJK – FC Vaajakoski, torstai 2.4. klo 14, Vehkalammen halli

JJK – MP, lauantai 18.4. klo 14, Viitaniemen tekonurmi