Kettutasanne auki tämän illan ottelussa ensimmäistä kertaa

09.06.2011

JJK Kettutasanne auki tänään ensimmäistä kertaa Harjun stadionilla

Aurinkoisen kelin kunniaksi tämän illan JJK vs. VPS -ottelussa Harjun stadionilla on auki ensimmäistä kertaa myös pitkään peräänkuulutettu Kettutasanne, joka palvelee kaikkia fiksusti käyttäytyviä yli 18-vuotiaita reilun pelin hengessä.

– Tämä on varmasti suurin yksittäinen asia jota sadoissa ja sadoissa ottelupalautteissa on kaivattu jo usean vuoden ajan, joten onhan tämä hienoa että voimme viimein vastata yleisön toiveisiin, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kertoo avausseremonioita valmistellessaan.

JJK onkin tiedostanut yleisön toiveet jo pitkään ja halunnut vastata niihin parhaansa mukaan, mutta sopivan paikan löytäminen Harjun stadionilta osoittautui yllättävän pitkäksi prosessiksi.

– Meille oli kuitenkin äärimmäisen tärkeää saada tämä 100 asiakaspaikkaa sisältävä alue toteutettua tyylikkäästi ja löytää sille paras mahdollinen paikka, josta voi myös samalla seurata peliä. Nyt kun tämmöinen lokaatio löytyi, luotetaan täysillä siihen että meidän ottelukävijät on varmasti niin fiksuja että osaavat nauttia uudesta palvelusta oikealla tavalla ja tästä saadaan kokonaisuutena oiva lisä Harjun stadionin palveluihin, Vesalainen jatkaa tyytyväisenä.

JJK:n Kettutasanne aukeaa tänään klo 17:30 ja palvelee tarpeen mukaan vielä ottelun jälkeenkin. Kettutasanne sijaitse klubisaunan reunustalla, stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä, ikäraja K-18. Tervetuloa!