Kettupaidat murskasi pelaajayhdistyksen joukkueen

20.02.2011
Kettupaidat murskasi pelaajayhdistyksen joukkueen Kari tuuletus

JJK:n ensimmäinen harjoitusottelu Barcelonan leirillä sujui kauneusvirheittä, kun joukkue murskasi Madridin alueen sopimuksettomista pelaajista koostuneen pelaajayhdistys Iberosin joukkueen 9-0 (4-0).

JJK:n maaleista vastasivat kolmesti osunut Tommi Kari, kaksi maalia iskeneet Babatunde Wusu ja Zakaria Abahassine, sekä kertaalleen viimeistelleet Eero Korte ja Tamas Gruborovics.

– Pelattiin oikein hyvää peliä, liikutettiin palloa ja pystyttiin luomaan painetta ja tilanteita viimeiselle kolmannekselle. Prässipeli toimi erittäin hyvin, ja puolustuslinja pääsi nyt vähän vähemmällä, valmentaja Jori Särkkä kertoo.

Ottelun kulkuun vaikutti myös Iberos-pelaajan ensimmäisellä puoliajalla saama suora punainen kortti. JJK peluutti ottelussa lähtökohtaisesti niitä pelaajia, jotka ovat viime aikoina pelanneet vähemmän.

– Erityisesti lämmittivät Misin (Szerovay), Eeron (Korte) ja Anton (Tapaninen) paluut pelaavaan kokoonpanoon. Misi oli maalissa pitkän tauon jälkeen ja vaikka puolustussuuntaan ei töitä ollut, osallistui avauspeliin hyvin. Eero pelasi 75 minuuttia keskikentän keskellä oli hyvin pelissä sisällä.

– Ehkä isoimpana merkkipaaluna Antto pelasi viimeiset 30 minuuttia ja pelasi ihan hyvää peruspeliä. Hän osallistui rohkeasti hyökkäyspeliin ja voitti kaksinkamppailutilanteita.

JJK jatkaa sunnuntai-iltaa Camp Noulla seuraamalla Barcelonan ja Atletic Bilbaon välistä La Liga -ottelua. Harjoitusleiri jatkuu maanantaina kaksilla harjoituksilla. Leirin toinen harjoitusottelu on edessä keskiviikkona, jolloin vastus kovenee.


JJK:n kokoonpano sunnuntaina:

Szerovay

Markkula (60. Tapaninen)
Okkonen
Nieminen
Latikka

Virtanen (45. Wusu)
Korte (75. Pasoja)
Tuomanen
Kari

Gruborovics
Abahassine