Kettupaidat haki tärkeän tasapelipisteen Helsingistä

13.10.2011

Mestari HJK ja JJK tasasivat torstai-iltana pisteet Töölön Sonera Stadionilta lukemin 0-0. Ottelu oli kokonaisuutena tasaista vääntöä, jossa maalintekopaikat olivat vähissä.

JJK:n maalilla Janne Korhonen esitti varmaa peliä kruununa loistelias torjunta Jari Litmasen lähilaukaukseen reilu vartti ennen ottelun loppua. Vieraiden paras tilanne osui vain hetkeä myöhemmin Babatunde Wusulle, joka pääsi kaikessa rauhassa yksin läpi, mutta tuhri ratkaisunsa HJK-veskari Ville Wallénin käsiin.

Kyseessä oli Veikkausliigamestaruutensa jo aiemmin varmistaneen HJK:n ensimmäinen pistemenetys kotikentällä koko kaudella.

Tasapelin myötä illan tärkeimmäksi anniksi nousivat tulokset muilta paikkakunnilta. Kun MYPA nousi tasapeliin TPS:n vieraana ja Honka kuritti vieraissa KuPS:a, on Kettupaidat neljä kierrosta ennen sarjan päätöstä kolmantena pisteen espoolaisia ja kaksi turkulaisia edellä.
Seuraavissa otteluissa JJK:n mitalitaistelua kampittavat pohjanmaalaiset; sunnuntaina vastassa on Harjulla VPS ja seuraavana lauantaina Pietarsaaressa Jaro.