Kettulauma testatusti kovassa kunnossa – lauantaina harjoitusottelu Kajaanissa

31.03.2016

testit-vehkahalli-20160329

Kettupaitojen pääsiäisenjälkeiseen viikkoon on kuulunut muun muassa testipäivä.

JJK:n edustusjoukkue lepäsi pääsiäisen ja palasi tiistaina jälleen tuttuun treeniarkeen. Kettulauman talvikauteen kuuluu tiukan treenaamisen lisäksi myös säännöllinen testaaminen: nopeus- ja kestävyystestit tehdään kolmesti talven aikana BeAware Sportsin testauskalustolla. Tällä viikolla ohjelmassa oli viimeinen testipäivä ennen huhtikuun loppupuolella alkavan sarjakauden alkua.

– Tulokset näyttivät oikein hyvältä, tasaisesti on jälleen tullut parannusta – kuten tietenkin pitääkin!, myhäili Juha Pasoja testien jälkeen.

Kettu-TV kävi seuraamassa testejä – tässä tiukan rupeaman tunnelmia!

Lauantaina Kajaaniin

Myös ottelut jatkuvat tällä viikolla, kun JJK matkaa viikonloppuna Kajaaniin – harjoitusottelu AC Kajaania vastaan alkaa klo 14 Kajaanin pallohallissa.

Joukkueet kohtasivat helmikuun lopulla Vehkahallissa ja tuolloin Kettupaidat järjestivät varsin yksipuolisen näytöksen: JJK otti musertavan 9-0-voiton. AC Kajaani on sen jälkeen kuitenkin ehtinyt vahvistua useammallakin pelaajalla ja raivannut Suomen cupissa tieltään JBK:n ja Pallo-Iirot. Tulevalla kaudella Kakkosessa pelaavat kajaanilaiset ovat siis JJK:n tavoin mukana cupin kuudennella kierroksella eli 16 parhaan joukossa.

testit-vehkahalli-2-20160329