Kettulauma kohti Kyproksen aurinkoa – Varmanen U19-maajoukkueeseen

18.03.2017

Joukkue suuntasi lauantaina harjoitusleirille – Tatu Varmasta kutsuu maajoukkue.

Kettupaidat viettävät tulevat puolisentoista viikkoa Kyproksella – luvassa on tiukkaa treeniä sekä tietenkin yhteiseloa ja paluu takaisin Suomeen koittaa 28.päivä. Pitkän hallissa vietetyn talven jälkeen kesäiset olosuhteet luonnollisesti kelpaavat.

– Nyt päästään hyviin olosuhteisiin, talven jälkeen sisältä ulos treenaamaan, päävalmentaja Juha Pasoja toteaa.

– Kaikki pystyvät myös nyt keskittymään leirin ajan täysin siihen yhteiseen tekemiseen, ilman häiriötekijöitä. Päästään käymään pelillisiä asioita yhdessä läpi kaikessa rauhassa.

kypros_treenikentalla_2_180213

JJK on leireillyt Kyproksella aiemminkin – kuva helmikuulta 2013.

Harjoitusleirin aikana pelataan myös kaksi harjoitusottelua: tiistaina 21.3. vastaan asettuu paikallinen ASIL Lysi, perjantaina 24.3. taas ruotsalainen IK Brage.

Pelillisen puolen kehittymisen lisäksi tiivis yhteiselo tekee myös joukkuehengelle hyvää.

Varmanen_Tatu_11_1_200x300

– Edessä on kaksi peliä ja 9-10 treenit hyvissä kenttäolosuhteissa, joten saadaan ihan kunnon tiivis treenijakso – ja kun vietetään ihan 24/7 aikaa yhdessä, joukkue myös hitsautuu entistäkin tiiviimmin yhteen.

Varmanen maajoukkueen mukana Hollantiin

Muiden suunnatessa kohti Kyprosta on Tatu Varmasella edessään maajoukkuereissu Hollantiin. U19-maajoukkue on selvittänyt tiensä EM-jatkokarsintaan, jossa Minihuuhkajia vastassa ovat isäntämaa Hollanti, Kreikka ja Ukraina.

Jatkokarsintaturnauksen voittaja etenee heinäkuussa pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Suomen ottelut pelataan torstaina 23.3., lauantaina 25.3. ja tiistaina 28.3. – tarkemmat tiedot Palloliiton sivuilta.

Eliel ei jatka

Ennen lähtöä tehtiin myös päätös, että joukkueen mukana testijaksolla ollut brasilialaishyökkääjä Eliel ei jatka Kettupaitojen mukana – niinpä kärkimiehen kartoitus jatkuu.

Kettupaitojen tunnelmia Kyproksen leiriltä voit jatkossa seurata kanavissamme – seuraathan kettuja jo somessa? –> http://www.jjk.fi/sosiaalinen-media/

KausikorttI2017_banneri_1502_www_uusi