Kettukunnan kyselytunti: Tommin mielestä Harjun kotiyleisö on liigan huippua

22.09.2011

10-tommi-kari-jjk2011Kettukunnan kyselytunnilla tentattavana tällä kertaa Tommi Kari. Juttusarjassa fanit saavat esittää kysymyksiä jollekin edustusjoukkueen pelaajista.

 

Veli-Matti: Mikä on ollut ikimuistoisin peli, jossa olet pelannut?
Tommi: Kyllä se kuitenkin varmaan on jopa tämän kauden TPS-vieraspeli, tultiin lisäajalla tasoihin ja voitettiin. Se oli aika outo tunnelma, ei tommosta käy koskaan. Vaikka se oli vain perussarjapeli ja tavalliset kolme pistettä, niin se tuli ekana mieleen.

 

Marko: Ärsyttävin puolustaja ketä vastaan olet pelannut?
Tommi: Täytyy sanoa, että Juhani Ojala oli sellanen, tuntu että vaikka mitä olisi tehnyt, se keksi aina keinot miten pysäytti. Kyllä se on paras ketä vastaan olen pelannut. Muuten ärsyttävin.. No Marco Matronen (Haka) kanssa on aina hyvät väännöt, saa vääntää ja repiä ja raapia, molemmat vielä valittaa päälle. Se on aika ärsyttävä.

 

Aleksi: Millon teet comebäkin legendaariseen Jyväskylän Nousuun?
Tommi: Toivottavasti vielä joskus. Lasken, että mulla on aika pajon peliuraa jäljellä, mutta sitten kun se on ehtoopuolella, voisi viimeisen kauden pelata Nousussa. Olis nättiä palata vielä, sieltä kaikki alkoi.

 

Antti: Onko mieluisin pelipaikka vasen laituri, kymppipaikka/piilokärki vai keskushyökkääjä? Kuinka todennäköisenä pidät jatkamistasi kettunutussa ensi kaudella? Onko Harjun tunnelma veikkausliigan paras, millä vieraskentällä paras tunnelma, missä huonoin? Haluaisitko nähdä Kotkan saavan joukkueen Veikkausliigaan?
Tommi: Kyllä se kymppipaikka ehkä kuitenkin vielä on lempipaikka, mutta se ei ole niin selvää enää. Jos olisi kysytty kaksi vuotta sitten se olisi ollut selvä. Mä olen muuttunut pelaajana ja tykkään pelata vasemmallakin. Tuntuu, että sytyn kuitenkin eloon keskellä.
Seurakysymykset on vaikeita kysymytksiä, aluksi pitäisi varmaan saada sopimustarjous, että voisi keskustella asiasta. JJK on ehdottomasti yksi hyvä vaihtoehto ensi vuodeksi, mutta mitään todennäköisyyksiä vaikea sanoa.
Täytyy sanoa, että varsinkin pari viimeistä vuotta Harju on tuntunut oikeasti hyvältä kotikentältä, vaikka viime vuonna ei pärjättykään. Porukkaa käy ja tuntuu, että täällä normaalit katsojat elää ehkä voimakkaammin mukana kuin muualla. Aika lähellä liigan parasta ollaan, ei tule paraempaa mieleen. Vieraskentillä, no HJK:lla oli hyvä meininki silloin kun me oltiin siellä, mutta eilen niillä oli tuhat katsojaa. Tunnelma ei varmaan ollut niin hyvä. Huonoin tunnelma on MYPAlla. Siellä on yleensä enemmän pelaajia kuin katsojia yleensä. Sama kuin kirjastossa pelais jalkapalloa.
En oo ikinä Kotkassa pelannut kunnollista aikuisten peliä, mutta mitä kuullut niin siellä on ollut hullu meininkin. Että periaatteessa kyllä, vaikka jonkun sellaisen tilalle joka ei kiinnosta yleisöä.

 

Aleksi: Soiko levysoittimessasi edelleen RaakaSaaga?
Tommi: Vaikka se onkin huippuartisti, olen yrittänyt vähän monipuolistaa musiikkimakuani. Ei soi enää niin pajon kuin aikaisemmin.

 

Janina: Minne haluaisit matkustaa pelaamaan? Entä kumpi on parempi, Real Madrid vai FC Barcelona?
Tommi: Haluaisin matksutaa pelaamaan ehkä johonkin pienempään Euroopan pääsarjaan, joku Kypros tai Malta kuulostaisi paperilla hyvältä. Toi toinen on helppo, ei kai kukaan voi Realista tykätä. Paitsi Vesalainen, mikä kääntää vaakakuppia entisestään.

 

Arto: Minkä ikäisenä olet aloittanut jalkapallon pelaamisen Nousussa? T. Rasmus 8v.
Tommi: Mä olin kuusivuotias. Jatka hyvää harrastusta, Rasmus!

 

Otto: Olisiko susta Tommi kiva pelata joskus MYPASSA tai Kotkassa? Olet syntyisin Kouvolasta, onko Kymenlaakson seutu rakas sinulle? Olitko monen vanha kun muutitte Jyväskylään?
Tommi: Olin kaksivuotias kun muutettiin. Sukua on paljon Kouvolassa, ja sillä on erityinen paikka mun sydämessä. Mutta ei se ole mun koti, ei tunnu että olen kotona siellä. Tällä hetkellä MYPA ja KTP ei tunnu sellaisilta, että siellä haluisin pelata. Mutta koskaan ei tiedä miten maailma muuttuu. Jos nyt pitää valita JJK:n ja MYPAn/Kotkan välillä, valinta on helposti täällä.

 

Juha-Matti: Jos valioliigasta tulisi sopimustarjous, niin hyväksyisitkö sen?
Tommi: Kyllä mä kaikilta muilta paitsi Arsenalilta hyväksyisin.

 

Eija: Jotta oletko – tai onko isäsi vaajakoskelaisia?
Tommi: Ei ole, isä on stadin kundeja.

 

Julia: Mitä niin hienoa on housuissa, missä on polvissa reiät?
Tommi: Kuuluu vaan mun tyyliin ja tykkään pukeutua ehkä vähän eri tavalla kuin muut. Musta ne näyttää hyvältä, mutta ymmärrän kyllä jos jonkun mielestä ei näytä niin hienolta. En pukeudu miellyttääkseni muita, vaan että mulla on itsellä hyvä.

 

Petri: Kokeeko Tommi Kari olevansa täydellinen Jyväskylän yöelämään?
Tommi: Ei nyt ehkä ihan täydellinen, mutta aika lähellä. No ei, mitähän tähän vastaisi. Sanotaan näin, että olen kyllä löytänyt paikkani täällä, mutta jotta olis täydellinen, pitäisi ehkä juoda vähän enemmän.