Kettukaupan täydeltä mahtavia uutuustuotteita

04.12.2014

jjk-fanituotteet-2015-2

Talven komeat uutuustuotteet ovat nyt saatavilla kettukaupassa!

Tarjolla on niin uusittua huivia, aivan painotuoretta kettukalenteria kuin odotettua, valkoista fanipaitaakin – ja tietenkin kauden 2015 kausikortteja, jotka ovat tarjolla nopean tilaajan hintaan vielä 22.12. asti!

Niin kaikki uutuustuotteet kuin vanhat tututkin löydät totuttuun tapaan verkkokaupastamme.

JJK-seinäkalenteri

Aivan uutena tuotteena valikoimiin tulee kettuhenkinen seinäkalenteri. Jokaista kahtatoista kuukautta – ja kumpaakin kantta – koristaa uskollisen hovikuvaajamme Jussi Reinilän ikuistama komea kuva päättyneen kauden varrelta.

A3-kokoinen kettukalenteri sopii koristamaan niin kodin, työpaikan kuin vaikkapa kesämökinkin seinää ja siihen kelpaa merkitä kaikki tärkeät menot – kuten tulevan kauden ottelut!

Hintaa kalenterilla on toimituskuluineen vain 15 euroa!

Odotettu paitauutuus ja uudet upeat villahuivit

Tuttu viinipunainen fanipaita saa nyt rinnalleen odotetun kumppanin – kauniin valkoisen fanipaidan! Paita on Niken tutun taattua laatua ja kestää siis kovaakin käyttöä.

Myös klassikkosuosikkimme villahuivit on päivitetty uuteen ulkoasuun.  Saatavilla on kaksi aivan uunituoretta huivia, joiden molempien pohjaväri on komea viininpunainen.

Toinen uutuuksista huokuu nostalgiaa: retrohuivin kumpaakin puolta koristaaa JJK:n aiemmin käyttävä pallologo. Toisella puolella logot ovat molemmissa päissä, toisella puolella on yksi logo keskellä.

Toinen uusista villahuiveista on koristettu puolestaan nykyisellä logolla. Samalla komean viininpunaisella pohjalla on valkoinen logo kummassakin päässä molemmin puolin.

Eikä kannata unohtaa paketeista kovinta – kauden 2015 kausikorttia!

JJK-kausikortit 2015 nyt saatavilla