Kettujen joulutapaaminen Hoviraitilla keskiviikkona – myös Forumin fanipiste auki läpi viikon

19.12.2011

jjk-i-love-jjk

 

PÄIVITETTY 19.12. KLO 15:23: Forumin fanipiste on alkuperäisestä uutisesta poiketen sittenkin tuttuun tapaan kauppakeskuksen 3. kerroksessa, suuren joulukuusen lähettyvillä. Tervetuloa!

JJK järjestää kausikorttilaisilleen ja kannattajilleen keskiviikkona 21.12. lämpimän joulutapaamisen Jyväskylän keskustassa Hoviraitilla, hotelli Jyväshovin kahvilan puolella.

Iltapäivällä klo 14-17 kaikki kausikorttilaiset voivat hakea oman lahjakorttinsa ja JJK tarjoaa heille lämpimät glögit ja joulupiparit. Lahjakortilla saa lunastettua uuden kausikortin keväämmällä heti uuden istuinjärjestelyn selvittyä. Kortin saa keväällä tietysti myös ilman erillistä lahjakorttiakin, mutta jos kausikortti on menossa pukinkonttiin niin sitten tyylikäs lahjakortti on oiva valinta tähän.

Jouluhetkessä on paikalla myös JJK:n joukkue ja kaikilla halukkailla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä ehdan Veikkausliigan pronssimitalin kera. Kello 16:30 järjestetään 500€ Matka-Vekan matkalahjakortin arpajaiset, johon osallistuvat kaikki 16.12. mennessä itselleen kausikortin hankkineet. Tervetuloa paikan päälle vaihtamaan kuulumiset pelaajien kanssa ja jännittämään josko onnetar suosisi juuri sinua!

Keskiviikon joulutapaamisen lisäksi JJK on läsnä kauppakeskus Forumissa koko viikon. Kettujen fanipiste löytyy tälläkin viikolla Forumin kolmannesta kerroksesta suuren joulukuusen läheltä ja tarjolla on kaikki uudet JJK-fanituotteet pipoista paitoihin ja kaulaliinoista kausikortteihin. Fanipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14-20 ja vielä aatonaattona perjantainakin klo 12-18. Joulun parhaat lahjat löytyvät JJK-pisteeltä kauppakeskus Forumista!