KETTU-TV LIVE: Suomen Cup 3. kierros PK-37 vs JJK

09.03.2014

JJK:n kilpailukausi 2014 potkaistaan käyntiin NYT!

Nälkäinen ja kovaa treenannut edustusjoukkueemme on löytänyt tiensä Kuopioon jossa pelataan Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu iisalmelaista PK-37:aa vastaan. Pelin henki on vierasjoukkueena esiintyvälle JJK:lle selvä – mikään muu kuin voitto ei kelpaa.

-Mahtavaa saada tosipelit käyntiin, nyt on tuloksella ja oikeastaan vain tuloksella merkitystä, juuri kuten pitääkin, Kettujen päävalmentaja Juha Pasoja summaa kauden ensimmäisen virallisen ottelun panoksen.

Päivän vastustaja, Kakkosessa pelaava PK-37 on suhteellisen tuntematon porukka viininpunapaitojen näkökulmasta, mutta Pasoja ei pidä tätä oleellisena.

– Omalla jutulla lähdetään peliin, ehdottomasti. Tässä on turha sen enempää miettiä vastustajaa, ylivoimaisesti tärkeintä on pitää kiinni meidän pelitavasta, sovituista asioista ja siitä että asenne on kohdallaan viimeiseen minuuttiin asti, Paso kertoo päivän painotuksia.

Ottelu on kilpailullisen panoksen lisäksi myös Kettujen ensimmäinen kerta tänä vuonna ulkokentillä.

– Toki tämä vaikuttaa pelaamiseen kun päästään viimein ”oikeisiin” olosuhteisiin. Ei tämä nyt kuitenkaan kellekkään meidän pelaajista eka futismatsi ole, joten samat teesit omassa pelissä ne on alusta asti kentästä riippumatta, Pasoja painottaa.

JJK julkisti kuluvalla viikolla neljä uutta pelaajasopimusta ja harjoituspeleistä vielä puuttuneet Jordi Van Gelderen ja Tommi Kari löytyvätkin heti avauskokoonpanosta. Mitä Pasoja odottaa näiltä kahdelta huippuvahvistukselta?

– Johtajuutta isolla J:llä, esimerkkiä, vastuunkantamista. Cup on aina cup, nyt asenne merkkaa eniten ja eiköhän näillä kaveruksilla ole paljonkin annettavaa juuri siihen, Paso summaa ja johdattaa joukkonsa pukukoppiin valmistautumaan illan otteluun.

JJK:n alustava avauskokoonpano tänään:

1 Janne Korhonen; 19 Benno Hanslian, 4 Jordi Van Gelderen, 2 Antto Tapaninen, 23 Antti Maltsin; 26 Tommi Kari, 14 Janne Kuhmonen, 16 Robert Taylor, 11 Topi Järvinen; 13 Jarkko Kosunen, 15 Antto Hilska

 Vaihdossa: 30 Teppo Marttinen, 24 Severi Vielma, 3 Joona Itkonen, 22 Aram Hasanzada, 7 Saku Leppänen

 

Kettu-TV:n lähetys alkaa vähän ennen aloituspotkua klo 18:00 ja voit seurata sitä suorana lähetyksenä tässä:

Jos sinulla on kysyttävää lähetyksestä tai haluat antaa palautetta, meidät tavoittaa ottelun aikana parhaiten Twitteristä: @jjk1923