Keskiviikon huippuottelu pelataan Vehkalammella

14.04.2014

JJK-TPS Suomen Cup ke 16.4. klo 18:30 Vehkalammen urheilupuisto

Kiima kasvaa keskiviikon huippuottelua odotellessa ja nyt Suomen Cup -trillerin pelipaikkakin on selvillä. Viitaniemen ”monttu” ei aivan ehdi kuntoutua talviteloilta joten ylihuomisen superottelu pelataan tutulla ja kotoisalla Vehkalammen urheilupuiston kentällä klo 18:30.

Vehkalammelle on pyydetty paikalle kaikki mahdolliset lisäkatsomot, joten paikan päälle saadaan varmasti mukava ottelukokemus. Säätiedotuskin lupaa 10-15 astetta ja auringonpaistetta – kaikki eväät loistavalle Suomen Cup -jännitysnäytelmälle ovat valmiina!

Ennakkoliput nyt edullisesti verkkokaupasta

Pääsyliput otteluun maksavat aikuisilta 10€ ja 7-16 -vuotiailta lapsilta sekä alennusryhmiin kuuluvilta 6€. Ostamalla lippusi heti ennakkoon verkkokaupastamme säästät kuitenkin vähintään 30% porttihinnoista!

Aikuisten ennakkohinta: 7€

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-16v ennakkohinta: 4€

Emme postita pääsylippuja, vaan ostajien nimi välittyy sisäänpääsyporteille ja pääset sisään kertomalla nimesi. Jos ostat useamman pääsylipun kerralla, toivomme että tulette koko porukalla samaan aikaan sisään.

Kausikorttilaiset ilmaiseksi sisään

Kaikille JJK:n kausikorttilaisille on Suomen Cupin trilleriin vapaa pääsy. Kausikorttien postitusurakka on juuri käynnistymässä Harjulla, joten jos et ehdi saada omaa korttiasi ennen ottelua, ei hätää: kerro nimesi sisäänpääsyportilla niin pääset ilmaiseksi sisään.

Kannustetaan JJK yhdessä voittoon liigajoukkueesta ja jatkoon Suomen Cupissa – tervetuloa!

 

OSTA ENNAKKOLIPPUSI HETI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ