Keskiviikkona Harjulle vieraaksi EIF

12.05.2015

20150513-jjk-eif-ottelumainos-www-1000x371

JJK:n tiukka toukokuu jatkuu keskiviikkona, kun Harjulle saapuu vieraaksi tammisaarelainen EIF.

Äitienpäivänä Kettupaidat kävivät Mikkelissä, josta tuloksena oli karvas pettymys, kun kotijoukkue piti pisteet Jasse Tuomisen 1-0-maalilla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä loppujen lopuksi ihan ok, toisella vähän muutettiin systeemiä ja se ei sitten toiminutkaan niin hyvin. Vaikka miten yritettiin, niin kenttä vaikutti meidän peliin – ei se vaan sopinut meille yhtään. Harjulla on onneksi nurmi paremmassa kunnossa, päävalmentaja Juha Pasoja ruotii.

Ottelutahti on toukokuussa tiivis, sillä viikon sisään tulee Kettupaidoille nyt kolme ottelua – tulevana sunnuntaina tie vie aina Kemiin asti.

– Tiukka tahtihan tässä tällä hetkellä on, mutta pojat on hyvässä kunnossa ja nuoret jätkät palautuu onneksi nopeasti, Paso naurahtaa.

– Valmistavissa treeneissä tuntui porukka olevan ihan hyvällä jalalla liikenteessä. Kierrätystä tullaan jonkin verran kuitenkin tekemään ja haetaan niitä kaikkein tuoreimpia kentälle jalkoja sillä.

Ensikohtaaminen sarjanousijan kanssa

Tälle kaudelle nousseista neljästä joukkueesta kaksi Kettupaidat kohtasivat jo ennen kauden alkua – PS Kemin ja MP:n. VIFK ja EIF sen sijaan ovat vielä toistaiseksi tänä vuonna kohtaamatta.

– Sarjanousijana EIF on nyt uudempi tuttavuus. Mutta sen verran on päässyt tutustumaan, että kovalla asenteella pelaava ja prässäävä joukkue sieltä on vastaan tulossa. Tiukka peli varmasti jälleen tiedossa.

EIF on aloittanut kautensa kahdella kotitasapelillä. Avauskierroksella EIF tasasi pisteet 1-1-tuloksella VIFK:n kanssa, sitten viime sunnuntaina FC Jazzin kanssa samoin lukemin. JJK:lla pisteitä on kasassa vasta yksi kauden avanneesta Haka-tasapelistä – kettulauma onkin siis takuulla nälkäinen saalistamaan kauden avausvoittonsa kotikentällään!

EIF:lläkin on riveissään paikallisia, nuoria pelaajia mutta myös Veikkausliiga-kokemusta – ainakin Sampsa Timoskan ja Etchu Taben nimet ovat tuttuja suomifutista seuranneilla. Jälleen vierasjoukkueen riveissä saapuu Harjulle myös entinen kettupaita, sillä JJK-kasvatti Ville Viljala vartioi vihreäpaitojen maalia.

Ykkösen kolmas kierros: JJK – EIF, keskiviikkona 13.5. klo 18:30, Harjun stadion