Kesän otteluohjelmaan kaksi muutosta

21.03.2012

Kovaa vauhtia lähestyvä liigakausi sai JJK:n osalta tänään kaksi täsmennystä kun KuPS- ja TPS-kotiotteluiden ajankohtia rukattiin kevyesti.

 

Muuttuneet ottelupäivät uusine ajankohtineen:

JJK – KuPS maanantaina 11.6. klo 18:30 (alkuperäinen ottelupäivä 20.6.)

JJK – TPS sunnuntaina 29.7. klo 18:30 (alkuperäinen ottelupäivä 28.7.)

 

Kettuseuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen on tyytyväinen otteluohjelman viilaamiseen – ja toisaalta siihen että enempää muutoksia ei ole luvassa.

– Järvi-Suomen paikallistaiston aikaistamisella saatiin hyvin kesäkuun jälkimmäisen puoliskon otteluruuhkaa vähän kevennettyä ja uusi ajankohta on myös erinomainen yhdelle kesän kohokohdista. TPS-ottelun siirtäminen päivällä eteenpäin taasen antaa joukkueelle yhden palautumispäivän lisää UEFA Europa Leaguen jatkokierroksia ajatellen. Meidän tavoite Euroopassakaan ei nimittäin ole ihan ensimmäisille karsintakierroksille jämähtäminen, Vesalainen kuittaa aurinkoisesti.

– Yhtä lailla tyydytystä suo sen toteaminen että nämä muutokset on nyt hyvin pitkälti tässä. Takavuosilta varsinkin syyshämäristä tuttuja ottelusiirtoja ei enää ole luvassa kun pääsemme suomaan uskolliselle yleisöllemme makean mahdollisuuden nauttia Euroopan komeimmista valoista omalla kotikentällämme.

Aikaisemmista liigavuosista poiketen JJK:n kaikki kotiottelut pelataankin tunnelmallisesti alkuillasta klo 18:30, viimeisen kierroksen ”mestaruusfinaalia” JJK – HJK lukuunottamatta (joka mitellään yhtenäisesti ympäri valtakuntaa jo klo 14:00). Kettujen kotistadionin puitteet ovatkin harpanneet aimo askeleen eteenpäin kuppipenkkienkin muodossa ja uusi valaistus luo suuren maailman tunnelmaa Harjun mäntymaiseman keskelle.

 

JJK Otteluohjelma 2012

Liigakausi lähestyy – onhan sinullakin jo JJK:n kausikortti? Enemmän otteluita, enemmän tunnelmaa, enemmän eurooppalaisuutta – tilaa omasi kätevästi verkosta klikkaamalla tästä!