Kausikorttikauppa vauhdissa – vain kausikortilla varmistat ikioman paikkasi

09.03.2015

jjk-kausikorttikamppis-2015-2-web-banner-400x869

Kausikorttikauppa on käynyt talven mittaan vilkkaana, mutta vielä riittää myös runsain määrin loistavia paikkoja Harjun stadionin pääkatsomosta. Varmista omasi nyt!

Kausikortin ostaminen on ainoa tapa, jolla voit varmistaa, että pääset kauden aikana aina omalle numeroidulle paikallesi – niin ennen peliä kuin sen aikanakin.

Kausikorttilaisten paikat tullaan tulevalla kaudella merkitsemään katsomooon tarroilla ja irtolippuja myydään vain numeroimattomina – näin irtolipulla voi valita kaikista vapaista paikoista itselleen mieluisimman.

Yksi kotipeli lisää!

Talven ikävillä sarjapaikkasetvimisillä ja muutoksilla oli JJK:n kannalta se iloinen puoli, että kun MYPA vaihtui MP:hen helmikuussa, tuli Kettupaidoille yksi kotiottelu lisää. JJK nousi muutoksen myötä viimeiselle 14 kotipeliä oikeuttavalle paikalle ja näin Harjulla nähdään kesällä yksi kiihkeä kamppailu lisää!

Nopean toimijan etu

Pääkatsomokausikortit ovat maaliskuun loppuun asti myynnissä kampanjahintaan 150 euroa – irtolipun hintoihin verrattuna nyt siis on mahdollista saada kaikki sarjakauden 14 kotipeliä vain kymmenen ottelun hinnalla!

Kausikorttisi voit tilata joko laittamalla sähköpostia Hennalle (henna.lahtinen@ jjk.fi) tai ympäri vuorokauden palvelevasta verkkokaupastamme.