Kausi päättyi voitokkaasti – JBK kaatui 4-0-lukemin

25.10.2021

JJK päätti kauden 2021 voitokkaasti kaatamalla JBK:n Harjulla 4-0-lukemin. Samalla kettulauma piti kiinni komeasta kotisaldostaan – JJK ei hävinnyt Harjulla yhtään ottelua koko kauden aikana!

Kettupaidat päättivät Kakkosen kautensa sunnuntai-iltapäivänä Harjun melko arktisella sametilla upeasti yli 600 katsojan edessä.

JJK hallitsi ottelua ja oli myös tehokas aivan alusta alkaen. Ensimmäinen minuutti oli juuri tullut täyteen, kun Ville Kirvesoja löysi hienolla pystysyötöllä keskeltä kohti maalia nousseen Tuomas Koppelomäen. Koppelomäki ei laukonut itse, vaan näki oikealta maalille nousseen Eduard Ciriacon, joka pääsi laukomaan tyhjään maaliin ja vei JJK:n 1-0-johtoon!

Ciriaco oli lähellä tehdä 10.minuutilla jo toisen maalin läpiajosta, mutta Joas Snellman JBK-maalilla puolustuksineen saa tilanteen selvitettyä viime hetkellä ja laukaus karkaa leveäksi. Ciriaco ja Snellman olivat vastakkain avausjaksolla vielä useammankin kerran, mutta toista kertaa Ciriaco ei saanut Snellmania ohitettua.

Syöttäjänä Ciriaco sen sijaan kunnostautui. Kotijoukkue pääsi lisäämään johtoaan, kun 28.minuutilla laituri syötti keskelle ja Aleksis Lehtonen laukoi komeasti pallon yläkulmaan vieden JJK:n 2-0-johtoon runsaslukuisen kotiyleisön riemuksi!

JJK piti palloa avausjaksolla suurimman osan ajasta, mutta myös JBK:lle avautui muutamia paikanpuolikkaita. Niistä JJK kuitenkin selvisi ja Aati Riihimäki pitikin maalinsa puhtaana lopulta jälleen koko ottelun ajan.

45 minuuttia oli jo tullut täyteen, kun Ciriaco nousi oikealla laidalla pallon kanssa, nosti sen keskustaan – ja Koppelomäki tälläsi komeasti suoraan ilmasta pallon vasurillaan jälleen yläkulmaan! Tauolle mentiin näin jo kotijoukkueen selkeässä 3-0-johdossa.

Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin ensimmäinen päättyi. Lehtonen ja Koppelomäki pelasivat hyvin yhteen ja Koppelomäki pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin ottelun toisen osumansa. Näin JJK siirtyi jo 4-0-johtoon!

Ottelun toinen jakso olikin kokonaisuudessaan vahvaa JJK:n hallintaa. Paikkoja lisämaaleihin oli lopulta useammallakin pelaajalla ja välillä pallo pyöri miltei maaliviivalla – maaleja ei kuitenkaan enää nähty, vaan ottelu päättyi 4-0-lukemiin.

JBK pelasi myös viime hetket alivoimalla, kun Marcel Wright katseli 89.minuutilla punakorttia tultuaan Kirvesojan jaloille väärin ottein.

Ottelussa nähtiin myös ensiesiintymisiä, kun edellisessä ottelussa ratkaisumaalin edustusjoukkueen debyytissään viimeistellyt Olli Eskelinen nähtiin ensimmäistä kertaa Harjun nurmella – samoin kuin Artturi Paavola, jolle esiintyminen oli ensimmäinen JJK:n edustusjoukkueessa ylipäänsä.

Komean kotivoiton myötä JJK sinetöi kauden 2021 ja myös  upean kotisaldonsa: JJK ei hävinnyt koko kaudella kotona kertaakaan ja pelasi tasankin vain kahdesti. Tappioita ylipäänsä ei tullut kauden mittaan kuin kahdesti ja sijoitus olikin komeasti toinen.

Voitokkaiden tunnelmien myötä iso kiitos kaudesta 2021 niin katsojille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille kuin muillekin mukanamme kulkeneille!

Kuriiri Korhosen tarjoaman JJK TV:n ottelukoosteen pääset katsomaan klikkaamalla tästä.

JJK - JBK 4-0 (3-0)

Maalit:

1-0 2' Eduard Ciriaco

2-0 28' Aleksis Lehtonen

3-0 45' Tuomas Koppelomäki

4-0 48' Tuomas Koppelomäki

 

JJK:n avauskokoonpano: Aati Riihimäki (mv), Jonne Porkka, Tatu Hoffren, Tuomas Koivisto (79' Paavola), Juho Luoma (c), Jimi Saarikko (60' Savela (79' Nevala), Ville Kirvesoja, Tuomas Koppelomäki, Eeli Liukkonen (60' Salo), Aleksis Lehtonen (72' Eskelinen), Eduard Ciriaco

 

Vaihdossa: Joni Heikkinen (mv), Luka Savela (60'), Mikko Manninen, Olli Eskelinen (72'), Artturi Paavola (79'), Roope Salo (60'), Niklas Nevala (79').

 

Yleisöä: 649