Kauden viimeisessä vierasottelussa suuntana Kuopio

20.10.2017

2017-05-31_jjk-kups_0031

JJK matkaa perjantaina pistejahtiin KuPS:n vieraaksi.

Edessä on Veikkausliigan kauden 2017 toiseksi viimeinen kierros ja JJK:n viimeinen vierasottelu. Sarjakauden päätöskierroksella Kettupaidat saavat vieraakseen VPS:n – tuo ottelu alkaa lauantaina 28.10. klo 14. Ennakkolipun saat nettisivuiltamme ostettuna vain 5 euron hintaan vielä perjantain aikana!

Ennen VPS-peliä edessä on kuitenkin perjantainen reissu Kuopioon – eikä ottelusta panoksia puutu. JJK:lla on edelleen mahdollisuus nousta HIFK:n ohi karsijan paikalle, mutta pistemenetyksiin ei ole varaa. KuPS puolestaan haluaa parannella asemiaan tasaisessa mitalikamppailussa – KuPS, Ilves, FC Lahti ja IFK Mariehamn kamppailevat kahdesta himmeämmästä mitalista mestaruuden jo varmistaneen HJK:n takana.

JJK:n edelliset ottelut ovat olleet juuri mitalisijoista kamppailevia joukkueita vastaan. Ensin Harjulla nollille jäi Ilves, kun pisteet jaettiin 0-0-tasapelillä – maanantaina taas IFK Mariehamn joutui poistumaan kotimatkalle tyhjin käsin, kun JJK otti komealla taistelulla 1-0-voiton.  Harjun sankariksi tuolloin nousi Gaël Etock, joka viimeisteli puolen tunnin kohdalla hyvin rakennetun tilanteen päätteeksi kauden yhdeksännen osumansa hallitsevan Suomen mestarin verkkoon ja toi Kettupaidoille elintärkeän voiton.

JJK:n ja KuPS:n kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet varsin tasaisiin lukemiin: Harjulla nähtiin tasaista vääntöä mutta ei maaleja, joten  pisteet jaettiin. Kuopiossa taas isännät hallitsivat, mutta vasta vaihtomies Ats Purje sai loppupuolella rikottua JJK:n kuparisen, kun hieman siipirikkoinen kettulauma puolusti tiiviisti ja uhrautuvasti – 1-0 jäi myös ottelun lopputulokseksi.

2017-05-31_jjk-kups_0023

Harjulla nähtiin toukokuun lopussa tiukkaa ja tasaista vääntöä.

JJK:lla on edellisistä otteluistaan tilillään voitto ja tasapeli, KuPS:lla taas tasapeli ja katkera tappio: edellisessä ottelussaan KuPS joutui antautumaan mitalitaistossa Ilvekselle, kun Teemu Penninkangas iski Tammelassa Ilveksen 1-0-voittoon lisäajalla.

Sitä ennen keltamustat tasasivat 1-1-lukeminpisteet RoPS:n kanssa. KuPS:n maalin tuolloin iski Urho Nissilä, joka onkin kahdeksalla osumallaan kuopiolaisten paras maalintekijä yhdessä Gbolahan Salamin kanssa.

KuPS:lle kyseessä on kauden viimeinen kotiottelua ja kotiyleisölle halutaan varmasti tarjota riemukkaat jäähyväiset – JJK on puolestaan valmiina pilaamaan sen riemun ja taistelemaan viimeiseen asti sarjapaikkansa puolesta, kuten kahdessa edellisessä ottelussa ennakkosuosikkeina peliin lähteneitä kärkipään joukkueita vastaan nähtiin!

Hyppää bussiin

Vielä ehdit myös hypätä mukaan bussimatkalle kannustamaan Kettupaidat voittoon!

Lähtö on perjantaina klo 15:30 Harjukadun tilausajolaiturista, matkan hinta 20 euroa + ottelulippu 12 euroa. Ilmoittaudu: jjk@jjk.fi!

20171028-JJK-VPS-ottelumainos-www