Kauden kovin kirjauutuus on täällä!

14.04.2012

JJK Kausikirja 2012 - Kohti Eurooppaa

Jokaisen JJK-fanin odottaessa sunnuntaina käyntiin potkaistavaa jalkapallokautta ja etenkin torstain ensimmäistä kotiottelua vesi kielellä, JJK tarjoaa kettufaneille ainutlaatuisen kirjallisen uutuuden alkavan kauden kunniaksi.

Juuri julkaistu JJK Kausikirja 2012 – Kohti Eurooppaa on kovakantinen opus joka pitää sisällään yli 90 sivua puhdasta JJK- ja jalkapalloasiaa ilman mainoksia. Upea neliväritaitto huippulaadukkaine kuvineen tarjoaa kestävän lukuelämyksen ja sopii upeasti myös lahjaksi.


Juhlava kausikirja pitää sisällään mm.:

– Upeasti kuvitetut aukeamankokoiset pelaajakortit jokaisesta edustusjoukkueen pelaajasta – tilaa myös nimikirjoitukselle

– Päävalmentaja Kari Martosen näkemys jyväskyläläisestä pelityylistä ja kauden 2012 haasteista

– Kohti Eurooppaa – mitä UEFA Europa League merkitsee Keski-Suomen jalkapalloperheelle?

– Kattava läpiluotaus historialliseen pronssikauteen 2011

– Mikko Mannisen ja Ville Viljalan erityispitkät haastattelut

– Valaiseva läpiluotaus JJK Junioreiden toimintaan ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin

– Harjun Pojat -faniryhmän historiikki laulunsanoineen kaikkineen

– …ja paljon muuta, upeasti kuvitettuna kovakantisena keräilykappaleena

 

Kausikirjaa on painettu vain rajoitettu erä ja kirja on saatavilla heti kätevästi JJK:n verkkokaupasta klikkaamalla tästä. Kirjan hinta on 20€ ja ostoksen voit maksaa helposti vaikkapa verkkopankkisi kautta.

 

KAUSIKORTTILAISTEN ERIKOISETU: Säästä -25% kirjan hinnasta kausikortillasi – sinulle hinta vain 15€. Kausikorttilaisten erikoisetu voimassa vain JJK:n toimistolla Harjun stadionilla (arkisin klo 9-16, ei auki ottelupäivinä) ja JJK:n fanituotepisteessä otteluiden aikana.

 

Tämän mahtavan jalkapallokirjan on JJK:lle tuottanut Serus Media, jonka lahjakas graafikko Kari Marttinen on vastannut myös kirjan taittamisesta. Suurimman osan sisällöstä on kirjoittanut JJK:n tiedottaja Tiina Möksy, ja upeiden valokuvien takana ovat ottelukuvien osalta Jussi Reinilä ja pelaajakuvien osalta Valokuvaamo Helsingin Niko Rakkolainen.


Kausikirjoja on painettu vain rajoitettu erä, tilaa omasi heti tänään!

 

Esimerkkiaukeamia kausikirjasta:

JJK Kausikirja 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JJK Kausikirja 2012

JJK Kausikirja 2012 - sisällysluettelo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JJK Kausikirja 2012