Kauden 2018 viimeinen Kuukauden juniori palkittiin JJK – AC Kajaani -ottelussa

26.10.2018

Elenia Lämmön ja JJK:n lokakuun Kuukauden juniori: JJK 06 Red -joukkueen Arttu Lahtinen.

JJK:n ja Elenian pitkäaikainen yhteistyö on jatkunut myös läpi kauden 2018! Yhteistyön myötä Elenia Lämpö ja JJK palkitsevat kuukausittain JJK:n juniorijoukkueista tai yhteistyöseuroista valitun Kuukauden juniorin.

Kauden 2018 viimeinen Kuukauden juniori palkittiin luonnollisesti lokakuun ainoassa kotiottelussa eli viime lauantaina pelatun JJK – AC Kajaani -ottelun yhteydessä. Tällä kertaa kunniamaininnan sai JJK 06 Red -joukkueen Arttu Lahtinen.

-Arttu on motivoitunut harjoittelija ja pyrkii aina tekemään parhaansa. Sama yritteliäisyys näkyy myös peleissä, kehutaan Lahtisen joukkueen taustajoukoista.

Palkintoa olivat jakamassa JJK:n edustusjoukkueen pelaaja ja päävalmentaja Mikko Manninen sekä Elenia Lämmön asiakkuuspäällikkö Lauri Penttinen.


Vasemmalta: Lauri Penttinen, Arttu Lahtinen ja Mikko Manninen

JJK kiittää Elenia Lämpöä kauden 2018 yhteistyöstä ja onnittelee kaikkia Kuukauden junioriksi valittuja nuoria pelimiehiä!

JJK:n ja Elenia Lämmön juniorijalkapallo-yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Ykkösen ottelun alkua.

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa-, haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle. Palkinto sisältää diplomin ja JJK:n pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut, ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Kuukauden juniorin palkitsee Elenia Lämpö. Pelaajat hankkivat lämmön pintaan kentällä, Elenia Lämpö pitää huolta, että lämpöä riittää koteihin.