Kärkikamppailu JJK – SC Riverball keskiviikkona 5.6. klo 19, Harjun Stadion

05.06.2019

Kotiotteluputki jatkuu keskiviikona SC Riverballia vastaan.

JJK pääsi viime viikolla avaamaan kautensa myös Harjun Stadionin osalta, kun perjantai-iltana vieraaksi saapui Kurkimäen Kisa. Kettupaidat ottivat todellisin isännän ottein selkeän 5-0-voiton ja voiton takuumiehenä toimi joukkueen kapteeni Robin Saastamoinen iskemällä peräti neljä osumaa yli 400-päisen kotiyleisön riemuksi! Myös

JJK:lla on saldonaan neljästä pelaamastaan ottelusta nyt kolme voittoa ja yksi tappio. Kotitaika on pitänyt oman pään puhtaana ja maaliero kotona pelatuissa otteluissa onkin hienosti 13-0! Viime perjantain kamppailu aloitti varsinaisen kotiotteluputken, kun viiden viikon sisään kiivetään Harjulle peräti kuudesti.

Tällä kertaa JJK saa vieraita Pohjois-Karjalasta. Joensuulainen SC Riverball on JJK:lle erittäin tuttu vastus Kolmosesta viime vuosilta, sillä seurat ovat kohdanneet toisensa tässä sarjassa vuodesta 2013 lähtien peräti kymmenen kertaa ja JJK:n otteita Kolmosessa seuranneille mieleen on jäänyt myös yksi kirpaiseva rangaistuspotkukilpailun myötä tapahtunut putoaminen Suomen Cupista kaudelta 2016.

Viime kausi oli Riverballille varsin onnistunut ja sijoitus kauden päätteeksi oli 3. Tällä kaudella taivaansiniset ovat jatkaneet siitä mihin viime vuonna jäivät ja ovat sarjassa ainoana joukkueena ilman tappioita, viidestä ottelusta saldona on kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Sarjassa sijoitus on puolestaan neljäs, tasapisteissä yhden ottelun vähemmän pelanneen JJK:n kanssa, joka löytyy kolmannelta paikalta paremman maalieron turvin.

Saastamoinen johti kipparina kettulauman voittoon neljällä maalillaan. (Artikkelin kuvat: Mari Nokelainen)

Ovet avataan ja lipunmyynti alkaa harjulla tuntia ennen ottelun alkua eli klo 18. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät pankkikortit. Huomaathan, että sisäänkäynti otteluun tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista!

Ottelulippu aikuisille Harjulla pelattaviin otteluihin maksaa 10 euroa ja alennusryhmille (opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies) 5 euroa. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy kaikkiin otteluihin.

Samasta paikasta eli lipunmyynnin yhteydestä saat noudettua itsellesi myös tilaamasi kausikortin, tai mikäli kortti on hankkimatta onnistuu sen ostaminen kätevästi tapahtumaan saapuessasi.  Kausikortin hankkiminen kannattaa, sillä 50 Euron hintaan näet kaikki Kettupaitojen kotiottelut kaudella 2019 ja tuet samalla seuraasi.

Hall of Fame

JJK haluaa huomioida seurassa vuosien aikana ansiokkaasti ja suurella kettusydämellä toimineita henkilöitä ja perjantain ottelussa nimettiinkin ensimmäiset JJK:n Hall of Fame-jäsenet. Jatkossa jäseniä on tarkoitus nimetä aina kotiotteluiden yhteydessä eli SC Riverball-ottelun yhteydessä nimetään seuraavat jäsenet.

Nimetyt löytyvät listattuna omalta sivultaan täältä.

JJK – SC Riverball-ottelun liveseuranta Palloliiton Tulospalvelusta löytyy täältä.