Kari: Luotto tähän jengiin tosi kova

21.04.2011

TommiKariJJK-ikoni Tommi Kari on mielissään. Aurinko paistaa, ilmat lämpenevät ja Harju vihertää – ja Veikkausliigakauden alku häämöttää lähellä. Ensi torstaina ohjelmassa on Suomen Cupin puolivälieräottelu FC Lahden tai TPS:n vieraana, liiga käynnistyy toukokuun alussa.

– Onhan tässä ihan eri meininki, treeneihin mennessä on valoisaa ja lämmintä, eikä aina yö. Nurtsin tuoksu lähenee. Tosi mahtava fiilis pitkän talven jälkeen, Kari herkuttelee.

Fiilistä parantaa myös miehen oma kunto, selkävaivoista maaliskuun alun TamU-ottelusta asti kärsinyt Kari on pystynyt harjoittelemaan viimeiset pari viikkoa täysipainoisesti.

– Välillä oli sellaista, että parin treenin jälkeen oli pakko huilata, kun selkä oli niin kipeä ja jumissa. Öitä meni huonolla unella. Erittäin iloinen olen, että liigan starttiin mennessä on kunnossa.

Joukkueen tekemiseen hän on ollut kevään mittaan erittäin tyytyväinen.

– Talvella meidän pelissä oli paljon tekemistä, mutta silti hävittiin liigajoukkueista vain Hongalle. Tai hävittiin TamU:llekin, mutta en tiedä onko se liigajoukkue. Nyt näyttää hyvältä, luotto tähän jengiin on tosi kova. Toivottavasti pajalta tulee äijiä takaisin riviin, koska toukokuusta tulee varmaan kiireinen, Kari sanoo viitaten sarjakauden alun siirtymiseen ja pelimäärän mahdolliseen kasvuun.

Joukkueen uudet nimet ovat tehneet vaikutuksen.

Tunde oli loukkaantumiseensa asti koko ajan hyvä. Mannisen Mikko on ehkä jopa vähän yllättänyt, tiesin toki että on hyvä pelaaja, mutta mun mielestä siinä on liigan paras laituri. Eero (Korte) on noussut selkeästi profiilipelaajaksi meidän keskikentällä ja Tamás – erittäin kliininen poika, Kari listaa.

JJK kohtaa tänään kauden viimeisessä harjoitusottelussaan vieraissa Hakan. Kari odottaa koskilaisista mielenkiintoista mittaria.

– Kiva lähteä pelaamaan, kun päästään siellä nurmelle. Hakaa ei olla vielä talven aikana kohdattu, joten on kiva nähdä millainen joukkue sieltä tulee. Uusia jätkiä on niilläkin mukana.

Haka-JJK Valkeakoskella tänään kello 16.30.