Kaksinverroin lisää vauhtia ja viekkautta Kettuperheeseen

03.02.2014

JJK Tervetuloa edustusjoukkueeseen Jasin Abahassine ja Antti Maltsin

Edustusjoukkueemme sai tänään kaksi tärkeää palasta lisää tulevan kauden taisteluita varten kun Keski-Suomen omat pojat Jasin Abahassine ja Antti Maltsin liittyivät Kettujen sopimusmiehistöön.

Sekä ”Jaska” että ”Maltsi” ovat aikaisemminkin pelanneet JJK:ssa ja palasivat näin ollen kotiin muutaman muualla vietetyn vuoden jälkeen. Nuoret miehet ansaitsivat paikkansa edustusjoukkueessa treenijakson aikana antamien näyttöjensä kautta ja vakuuttivat JJK:n valmennusjohdon viimeistään harjoituspeleissä esittämiensä hyvin otteiden ansiosta. Päävalmentaja Juha Pasoja onkin avoimen aurinkoinen kaksikon sopimuksista.

– Hyvä ja erittäin vauhdikas kaksikko saatiin nyt joukkueeseen mukaan. Molemmat ovat näyttäneet kovaa työmoraalia harjoituskentällä ja oikeasti halunneet päästä pelaamaan meidän porukkaan, Paso kommentoi.

Jaskan ja Maltsin näytöt eivät myöskään lopu ainoastaan hyviin suorituksiin pelikentällä.

– Pelaajalahjojen lisäksi ovat kyllä samalla harvinaisen hyviä tyyppejä, joukkuepelaajia ja sopivalla tavalla värikkäitä persoonia. Kaikin puolin siis hyvin istuvat kokonaisuuteen, Jaska tuo hyökkäyspäähän kokoa ja peliälyä, Antti taas juoksuvoimaa ja peräänantamattomuutta vaikka muille jakaa, Pasoja jatkaa.

”Nuori ja nälkäinen joukkue – ja valmis antamaan kaikkensa”

Hyökkäyspään pelotteena profiloitunut Jaska ja lähinnä laitapuolustajana viilettävä Maltsi ovat molemmat erittäin onnellisia nousustaan Kettujen edustusjoukkueeseen. Meno treenikentällä onkin maistunut kaksikolle.

– Se kuuluisa tekemisen meininki on kovalla tasolla koko tiimissä. Jengi tietää että vaikka meillä onkin nuori joukkue niin osataan kyllä pelata, ja jokainen on valmis vastuunkantajaksi, Antti kertoo kuulumisia harjoituskentältä.

Jasin yhtyy Antin kommentteihin ja lisää vielä:

– Ja ollaan kyllä juostu mutta ei haittaa! Vauhtia riittää ja menohaluja piisaa koko porukalla. Ei jää askelista kiinni kesälläkään, se on varma.

Mitkä ovat nuorten miesten tavoitteet tulevalla kaudella?

– Halu päästä pelaamaan, kehittyä sitä kautta niin yksilönä kun joukkueena. Antaa kaikkensa joka tilanteessa treeneissä ja peleissä, siitä se tulee, kaksikko laukoo kuin yhteen ääneen.

Tervetuloa JJK:n edustusjoukkueeseen Jaska ja Maltsi!

JJK Jasin Abahassine

Jasin Abahassine

Pelipaikka: Hyökkääjä

Syntymäaika: 7.6.1990

Syntymäpaikka: Jyväskylä

Aikaisemmat seurat: JJK, FC Vaajakoski, Blackbird

Lue lisää Jaskasta hänen pelaajakortistaan

JJK Antti Maltsin

Antti Maltsin

Pelipaikka: Puolustaja

Syntymäaika: 13.9.1990

Syntymäpaikka: Uurainen

Aikaisemmat seurat: KeuPa, JJK, Jippo, FC Espoo, HPP, MuSa

Lue lisää Antista hänen pelaajakortistaan