Kaikkien aikojen JJK-kausi huipentuu juhlaristeilyyn – varaa paikkasi heti!

27.08.2011

JJK:n juhlaristeily 29.-30.10.2011

Veikkausliigakautta on vielä kolmannes jäljellä mutta jo nyt on selvää että JJK pelaa Keski-Suomen jalkapallohistorian parasta kautta ja tällä tahdilla Päijänteen Barcelona nähdään vuonna 2012 Euroopan aurinkoisilla pelikentillä.

Kuluvan kauden viimeinen peli pelataan lauantaina 29.10. sopivasti juuri FC Interiä vastaan Turun kauniissa maisemissa ja korkeatasoisessa ottelussa ratkeaa parhaimmillaan jopa mitalin väri.

Juhlistaakseen jalkapallokauden huipentumaa JJK järjestää yhteistyössä Viking Linen ja Matka-Vekan kanssa juhlaristeilyn kauden viimeisen ottelun yhteydessä. Reissaamme porukalla Jyväskylästä Turkuun, kannustamme JJK:n voittoon jännittävässä kamppailussa ja jatkamme stadionilta suoraan Itämerelle Viking Isabellan kyytiin juhlimaan kettuhenkisessä seurassa – myös koko JJK:n joukkue on laivalla mukana. Risteilyn aikana on luvassa yritysseminaari sekä tietysti myös JJK-aiheista yhdessäoloa, lisäksi ketturetkiläisiä viihdyttää valtakunnan ykkösbilebändi Jean S. Paluu Jyväskylään tapahtuu sunnuntaina laivan rantauduttua takaisin Turun satamaan.

Matkapaketit alkaen 39€/hlö sisältäen menopaluukuljetukset Jyväskylä-Turku-Jyväskylä, lipun Veritas-stadionille FC Inter vs. JJK -otteluun, kuljetuksen stadionilta satamaan ja risteilyn. Varaukset Matka-Vekan Jyväskylän toimistossa tai kätevästi suoraan Matka-Vekan verkkopalvelun kautta.

Yritysasiakkaille tarjolla on myös VIP-paketteja, joihin sisältyy em. lisäksi VIP-liput otteluun ruokailuineen ja lämmitettyineen penkkeineen, A-luokan hytti Viking Isabellalla buffet-ruokailun ja aamupalan kera sekä kovatasoinen yritysluento laivalla. Lisätiedot ja yritystilaukset suoraan JJK:n yritysmyynnin kautta.

Molempia juhlaristeilypaketteja on tarjolla vain rajoitettu määrä – varaa paikkasi heti tästä ja lähde vuoden parhaalle matkalle JJK:n kanssa!