Käsipalloliiton School Tour tulee Jyväskylään – varaa heti aikasi!

22.01.2012

JJK tekee yhdessä Helsingin IFK:n ja Riihimäen Cocksin kanssa historiaa tuomalla käsipallon pääsarjaottelun ensimmäistä kertaa Keski-Suomeen, kun HIFK ja Cocks iskevät yhteen 3.2. Hipposhallissa.

 

Tuon viikon (30.1. – 3.2.) aikana myös Jyväskylän alueen kouluilla on ainutlaatuisen loistava tilaisuus tarjota maksutta oppilailleen mahdollisuus tutustua tähän keskisuomalaisittain vielä hieman tuntemattomampaan lajiin, kun Käsipalloliiton School Tour tulee Jyväskylään niinikään ensimmäistä kertaa.

 

Lähinnä alakouluille suunnattu School Tour tarjoaa koululle yhdeksi oppipäiväksi käyttöönsä Käsipalloliiton asiantuntevan ohjauksen, tunniksi aina yhtä luokkaa kohden – näin päivän aikana lajiin pääsee tutustumaan kaikkiaan 5-6 luokkaa yhdestä koulusta. Oppilaat pääsevät tutustumaan tähän erinomaisen monipuoliseen ja vauhdikkaaseen lajiin, opettajat saavat vinkkejä liikunnan tunneille, eikä koulun henkilökunnan ei tarvitse kuin kerätä lista kiinnostuneista luokista, ilmoittautua mukaan ja varmistaa, että käytettävissä on liikuntasali ja isot sählymaalit – School Tour hoitaa kaiken muun!

 

Varmista siis, että tämä mahtava tilaisuus ei mene Sinun luokaltasi ja koulultasi ohi ja varaa aikasi ja paikkasi School Tourilta pikimmiten!

 

Kiinnostuneet opettajat voivat ottaa yhteyttä Käsipalloliiton Annamari Jääskeläiseenannamari.jaaskelainen@finnhandball.net, puh. 044-5596035.

 

jjk-kasipallo-klassikko-keski-suomessa-hifk-cocks

 

 

TM