Jyväskylässä runsaasti kettufutista kuluvalla viikolla

23.08.2016

jjk-tps-016_0510

Viikon aikana tositoimissa nähdään useamman ikäisiä Kettupaitoja!

Edustusjoukkue palaa kotikentälleen lauantaina, kun JJK isännöi toistamiseen tällä kaudella tammisaarelaista EIF:a. Kettupaidat janoavat paluuta voittokantaan maanantaisen, tylyyn vierastappioon päättyneen Kotkan reissunsa jälkeen ja haluavat pestä kasvonsa kotiyleisön edessä!

Pelaajakehitystapahtuma Viitaniemessä

Viitaniemessä nähdään viikonlopun aikana myös nuorempia Kettupaitoja, sillä Palloliiton Keski-Suomen valmennuskeskus ja JJK-juniorit järjestävät yhteistyössä vuosina 2004-05 syntyneille pelaajille suunnatun pelaajakehitystapahtuman. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 15 ja jatkuu aina sunnuntaille asti ja mukana on yhdeksän seuraa molemmissa ikäluokissa – isäntäseura JJK luonnollisesti yhtenä niistä. Viikonlopun aikana Viitaniemessä paitsi pelataan turnausmuotoisesti, myös testataan pelaajia ja koulutetaan niin pelaajia, valmentajia kuin tuomareitakin.

Paikalla on myös Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen sekä Keski-Suomen valmennuskeskuksen päällikkö Henri Lehto ja koko osallistujakaarti on myös kutsuttu Harjulle JJK-EIF-otteluun.

Lisätietoja viikonlopun kulusta sekä tarkempaa aikataulua löytyy JJK-juniorien verkkosivuilta.

jjk-vifk-b17-manninen-kovaqi-20160807

B-nuorten päävalmentaja Mikko Manninen ohjeistamassa Gentrit Kovaqia ennen kentälle menoa syyskauden avanneessa VIFK-ottelussa.

B-nuorilla kahden kotiottelun viikko

B-junnuilla on edustuksen tapaan kahden ottelun viikko – tosin molemmat pelit pelataan kotikentällä. Keskiviikkona klo 18:30 alkaen käydään Hippoksella tiukka paikalliskamppailu, kun JJK saa isännöitäväkseen syyskaudelle B-nuorten Ykköseen nousseen Komeetat. Perjantaina Kettupaidat puolestaan saavat vieraakseen HauPa:n klo 16 Säynätsalossa alkavassa ottelussa.

A-nuoret sen sijaan matkaavat vieraskentälle, kun lauantaina suuntana on Kuopio. Ottelu KuPS:n vieraana alkaa klo 12:30.

jjk-wwwbanneri-pohja-jjkeif-1000x371