Jyväskylän yliopisto isännöi sunnuntain JJK vs. VPS -ottelua

14.10.2011

JJK ja Jyväskylän yliopisto tekevät läheistä yhteistyötä

JJK:lle monella tasolla tärkeä yhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto toimii tänä sunnuntaina 16.10. Harjun stadionilla klo 15:00 pelattavan JJK vs. VPS -pelin otteluisäntänä.

– Jyväskylän yliopisto on koko alueelle todella tärkeä vetovoimatekijä niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin ajatellen. JJK on muutenkin erittäin koulutusmyönteinen organisaatio, ja vaikka pelaajamme ovatkin puhdasverisiä ammattilaisia niin opiskelemaan jos johonkin heitä todella kannustamme, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen nyökkäilee Harjulta yliopiston suuntaan.

Kettupaidat onkin tosiaan varsin akateeminen jengi. Nykypelaajistosta Jyväskylän yliopiston nykyisinä tai jo valmistuneina opiskelijoina voi esitellä mm. nimet Tuomas Latikka, Mihály Szerovay, Jarkko Okkonen, Jukka-Pekka Tuomanen, Anssi Virén ja Tamás Gruborovics. Lisäksi yliopisto on hyödyntänyt JJK:n markkinointipuolen käytännön osaamista esimerkiksi vierailevien asiantuntijaluentojen merkeissä ja JJK taasen hyötynyt yliopiston tutkimusosaamisesta oman toimintansa kehittämisessä.

JJK toivottaa Jyväskylän yliopiston henkilökuntineen ja opiskelijoineen lämpimästi tervetulleiksi Harjulle – nähdään sunnuntaina!

 

Roosa nauha -teemaottelu JJK – VPS Harjun stadiolla sunnuntaina 16.10. klo 15:00.