Jyväskyläläistä jalkapallohistoriaa: edustusjoukkue Veikkausliigan kärjessä, A-nuoret johtavat SM-sarjaa

14.05.2011

Jyväskylää ravisutteleva jalkapallobuumi ei näy tänä kautena pelkästään komeina yleisömäärinä ja massiivisena mediahuomiona, vaan myös kauan kaivattuina tuloksina kentänrajojen sisäpuolella. Kettupaitojen A-nuorten murskattua FC Hongan vieraskentällä tänään lauantaina vakuuttavin 0-4 lukemin, keskisuomalainen jalkapalloyleisö voi tuijottaa nyt leuat sepposen selällään kahta sarjataulukkoa: JJK johtaa Veikkausliigaa ja A-nuoret omaa SM-sarjaansa, molemmat vieläpä ilman tappioita.

– Harvinaista herkkua, ei voi muuta sanoa. Eipä tämmöisiä sijoituksia ole väliaikaisestikaan nähty paljoa muilta kuin HJK:lta, Kettuperheen isähahmo ja toimitusjohtaja Joni Vesalainen myhäilee jo tutuksi käynyt JJK-kaulaliina hartioillaan.

– Kausi on toki vasta aluillaan, mutta siitä lähdetään että täysillä painetaan joka rintamalla jatkossakin, Vesalainen jatkaa.

JJK kohtaa seuraavassa Veikkausliigakamppailussaan FC Hakan maanantaina 16.5. klo 18:30 Harjun stadionilla. A-nuorten seuraava kotiottelu pelataan Vehkalammella lauantaina 21.5. klo 14:00 ja vastaan asettuu aina rakas vihollinen KuPS.

Tervetuloa molempiin otteluihin kannustamaan JJK:n voittoputkelle jatkoa!