JyP100-seminaarin aiheena turvallisuus ja talous

01.11.2023

JJK aloittaa jyväskyläläisen seurajalkapalloilun 100-vuotishistorian kunniaksi seminaarien sarjan, joista ensimmäinen järjestetään maanantaina 6.11.2023. Tavoitteenamme on järjestää vuosittainen seminaari ja/tai paneelikeskustelu vaihtuvin teemoin.

Viime keväältä siirtynyt seminaari päästään vihdoin toteuttamaan yhteistyössä Gradian kanssa Priimuksen kampuksella (Taulumäentie 45), auditorio Pruuvissa 6. marraskuuta klo 12.00 alkaen. Ensimmäisen seminaaripäivän aiheena ovat ajankohtaisesti sekä turvallisuus että talous.

JyP100-seminaari: Suomi ja Eurooppa muutoksessa

Tervetuloa seminaariimme, jossa teemana on Ukrainan sodan eteneminen ja sen johdannaisvaikutukset Suomen sekä EU:n turvallisuuteen ja talouteen.

Yritykset, seuratoimijat ja yhteiskunta ovat keskellä suurta muutosta. Aika on raskasta. Sotaa käydään monella rintamalla. Ukrainassa edelleen jatkuva sota sekä syttynyt sota Israelin ja Gazan välillä tekevät Euroopan ja koko maailman tilanteesta haastavan. Suomenlahdella on vaurioitettu Suomen ja Viron välistä kaasuputkea. Mistä oikein on kyse ja millaiset vaikutukset asioilla on?
Maailman talouden kehittymisen ennustettavuus on vaikeutunut entisestään. Suomessakin talousnäkymät ovat tulevina vuosina yrityksille vaikeat.

Puhujina seminaarissa ovat prof. Antero Holmila Jyväskylän yliopistosta, vanhempi ekonomisti Heli Simola Suomen Pankista sekä Mika Aaltola. Aaltola on Ulkopoliittisen Instituutin johtajana virkavapaalla.

Heli Simola Ukrainan sodan ja pakotteiden vaikutukset talouteen sekä energiamarkkinaan

Antero Holmila | Ukrainan sota ja Suomen turvallisuus

Mika Aaltola | Suomen, EU:n ja suurvaltojen rooli uudessa maailmantilanteessa

(klikkaamalla saat esitteen suuremmaksi)

Aikataulu

klo 11-12 Lounas ja kahvit (ravintola Priimus)
klo 12-15 Seminaari (Auditorio Pruuvi)

Lippupaketit

Seminaarin osallistumishinta on 190€ +alv 24% /hlö (sis. ruokailun & kahvitarjoilun)
2 hengen lippupaketti (sis. ruokailun & kahvitarjoilun) 350€ +alv 24%


Varaa paikkasi seminaariin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja on rajoitetusti.

Seminaarin hintaan sisältyy ruokailu. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumislomakkeen ”lisätietoja” -kentässä.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tom Nevanpää
Puheenjohtaja
JJK Jyväskylä ry
tom.nevanpaa(at)jjk.fi
+358 50 586 0368

Joni Vesalainen
Myynti- ja markkinointijohtaja
JJK Jyväskylä ry
joni.vesalainen(at)jjk.fi
+358 44 583 1898