Juho Luoma jatkaa – Hugo Koivulalle sopimus

21.01.2022

Tämän viikon huippu-uutiset pelaajarintamalla saavat jatkoa: Juho Luoma on tehnyt jatkosopimuksen kaudelle 2022. Omista nuorista sopimuspelaajien joukkoon nousee 17-vuotias Hugo Koivula.

Vuonna 2000 syntynyt kettukasvatti Juho Luoma on merkittävä tekijä JJK:n alakertaan myös tulevalle kaudelle. Luoma operoi pääasiassa oikeana laitapakkina, mutta myös muut pelipaikat ovat tulleet tutuksi vuosien varrella. Luoma on monipuolinen ja älykäs puolustaja, joka pystyy pelaamaan erilaisissa rooleissa ja nousee mielellään pakin tontiltaan mukaan hyökkäyksiin. Johtajuutta huokuvana niin sanottuna ”koppipelaajana” mies on varsin tärkeä palanen joukkueelle ja joukkuehengelle myös kentän ulkopuolella.

– Kaudesta 2021 jäi päällimmäiseksi mieleen erinomainen joukkuehenki, jonka avulla selvittiin haasteellisistakin vaiheista kauden mittaan ihan kunnialla. Pelillisesti taas ei ihan rehellisyyden nimissä joukkueena pystytty suorittamaan sarjavoiton vaatimalla tasolla, eikä täten ansaittu tuloksellisestikaan yhtään enempää kuin 2. sija.

– Uudistunut valmennus ja rakentuva joukkue ovat nostaneet odotukset tulevasta kaudesta korkealle. Meidän yhteinen tavoite on selkeä eli nousu Ykköseen ja sen eteen on nyt koko porukka tehnyt laadukkaasti töitä. Henkilökohtaisesti pelaajana tavoite on olla niin suuri apu joukkueen tavoitteen saavuttamiseksi, ettei ainakaan omasta panoksesta jää kiinni! Luoma vakuuttaa.

Kauden päätteeksi järjestetyssä yleisöäänestyksessä Luoma äänestettiin vähemmän yllättäen JJK:n vuoden taistelijaksi. 6-vuotiaasta saakka Kettupaidassa pelannut Luoma taisteleekin jokaisesta pallosta kuuluisine lonkerojalkoineen aina viimeiseen asti ja on tarpeen vaatiessa ensimmäisenä paikalla puolustamassa omiaan. Nyt Luoma esittää toiveen myös katsomon puolelle.

– Kentällä menestyminen ei ole aiemminkaan jäänyt Harjun tunnelmasta tai yleisön tuesta kiinni, toivottavasti se näkyy myös ensi kesänä katsomossa!

Koivula osui viime syksynä Kolmosen pelissä Riverballin verkkoon

Hugo Koivula nousee sopimuspelaajien joukkoon

JJK on solminut kaksivuotisen sopimuksen 2004 syntyneen Hugo Koivulan kanssa. Koivula on JJK:n oma kasvatti, joka pelasi kaudella 2021 B-nuorten sarjoissa sekä Miesten Kolmosessa ja nousee nyt ensimmäistä kertaa sopimuspelaajien joukkoon. Vikkeläjalkainen ”Kove” viihtyy parhaiten laiturin tai laitapakin paikalla.

Hugo Koivula, s. 2004
Pelipaikka: laituri ja laitapakki
Vahvuudet omin sanoin: nopeus ja viimeistely
Aiemmat seurat ennen JJK:ta: –