Juhlaottelu JJK-HJK nyt lauantaina 6.8. Harjulla – lippukauppa käy kuumana, portit avataan jo klo 17

01.08.2011

jjk-hjk-0608-lippukauppa-kuumana

Koko Suomen futisyleisö elää jo nyt vahvasti ensi lauantaissa 6.8. kun ”Suomen Rosenborg” HJK kohtaa Päijänteen Barcelonan JJK:n Harjun stadionilla Juhlapäivän mitalitaistossa.

Puoli seitsemältä alkuvihellyksensä saava mestareiden liigakamppailu kiinnostaa yleisöä syystäkin suuresti ja JJK odottaakin rikkovansa yleisöennätyksensä lauantaisessa ottelutapahtumassa. Jo tässä vaiheessa ennakkolippuja on käynyt kaupaksi yli kuusinkertainen määrä normaaliin sarjapeliin verrattuna ja myös vierasjoukkueen HJK:n fanit ovat saapumassa Keski-Suomen kansallismaisemiin useammankin onnikan voimin, joten täydet katsomot ja tiivis tunnelma ovat taattuja viikonlopun jalkapallojuhlassa.

Harjun stadionin portit avataankin normaalista poiketen jo 1,5 tuntia ennen aloituspotkua eli klo 17:00. VIP-tilojen ruokailut yms. palvelut aukeavat totutusti tuntia ennen ottelun alkua.

JJK pyytää yleisöä saapumaan ajoissa paikalle välttääkseen pahimmat ruuhkat ja nostamaan samalla kauden kovatasoisimman ottelun tunnelman tappiin jo hyvissä ajoin!

Juhlapäivän kärkikamppailu JJK-HJK lauantaina 6.8. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ennakkoliput myynnissä Jyväskylän Intersporteissa, Matsi Barissa sekä Grand Star Caféssa sekä kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi. Pääkatsomon numeroidut istumapaikat ennakkoon vain Lippupalvelun kautta. Muutamia klubipaikkoja ja Vesilinna VIP -paketteja myös vapaana, ota yhteyttä yritysmyyntimme ja varaa oma paikkasi heti!